FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
13 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása

☕MINDEN FŐZŐLAP ÉS INDUKCIÓS - Más modellekkel ellentétben a mi kávéfőzőnk minden főzőlaphoz alkalmas, beleértve az indukciós főzőlapot is. Ezenkívül az egyes részek mosogatógépben moshatók, ezért rendkívül könnyen tisztíthatók!
☕ESPRESSO LIKE OLASZORSZÁGBÓL - Ez az indukciós mokka edény hazahozza az eredeti olasz eszpresszó élményt. Olasz kávéfőzőnkkel teljes mértékben élvezheti a népszerű olasz kávékülönlegességet!
☕KIVÁLÓ MINŐSÉG ÉS 430 ROZSDAMENTES ACÉL - Első osztályú eszpresszó edényünkkel prémium terméket választ. A Moka Pot hőálló 430-as rozsdamentes acélból készül, ezért különösen ellenáll a korróziónak és a rozsdának!
☕ ERGONOMIKUS ÉS BIZTONSÁGOS TERVEZÉS – Az ergonomikusan bevont fogantyúnak köszönhetően elegáns eszpresszófőzőnk kezelése különösen kényelmes és biztonságos. Így nem kell attól tartanod, hogy megégeted a kezed!
☕ESPERANCA MÁRKA MINŐSÉGE - Meggyőződésünk, hogy kipróbált és bevált eszpresszófőzőnk csúcsminősége. Ha nem vagy 100%-ig elégedett, a vásárlást követő 60 napon belül pénzvisszafizetési ígéretet szeretnénk adni. Nincs ha és de!



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.