FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
14 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása

《INNOVATÍV》Az innovatív késélező független rugós karokkal, amely másodpercek alatt éles borotvává alakítja a kopott pengéket. Így már nem rontja el az ételt, és elkezdi vágni.
《MINDEN PENGÉHEZ ILLIK》Az Insta Sharp egyedülálló, ultrakemény volfrámacél dupla rugós késélezővel rendelkezik, amely bármilyen pengéhez hajlítható és illeszkedik a tiszta vágás érdekében. A fogazott késeket élesvé teszi.
《NAGY, KICSI, EGYENES FOGAZOTT 》Az Insta Sharp minden típusú pengéhez alkalmas, köszönhetően a rugalmas élezést biztosító karjainak. Élesítheti a konyhakéseket, vadászkéseket, horgászkéseket és még zsebkéseket is.
《 VOLFRÁMACÉL FELÜLET》A rugalmas élezésre alkalmas karjainak köszönhetően az Insta Sharp biztonságosan használható minden típusú pengén. Élesítheti a konyhakéseket, vadászkéseket, horgászkéseket és még zsebkéseket is. Ezenkívül egy nedves törülköző elegendő az Insta Sharp tisztításához, és elegáns és modern kialakításának köszönhetően könnyen tárolható.
《 KÜLÖNBÖZŐ ÉLEZÉSI MÓDSZEREK》Finom csiszolás: a penge újbóli igazításához és a vágási szög visszaállításához. Durva élezés: a pengék megfelelő letörési alakjának helyreállítása a nagyon éles szél érdekében. Polírozás: éles és sima él elérése érdekében.



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.