WELCOME SUMMER
-35%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

ELEKTROMOS GYÜMÖLCSCENTRIFUGA CITRUSLEVEKHEZ 0 5L

3 609,80 Ft /darab ár adó nélkül
Tárgyalandó
Rendelés

Minimum rendelés
1 darab
Elérhető mennyiség
1484 darab
Ország
Lengyelország
Termékcsoport
Új  
SKU:
MS 4010
EAN:
5903887801171

Kapcsolatba lépni Hívás

ELEKTROMOS GYÜMÖLCSCENTRIFUGA CITRUSLEVEKHEZ 0 5L - leírás


A MESKOoT citrusfacsaró praktikus és dizájnos termék, amellyel minden nap élvezheti a friss gyümölcslét! A termék használatának kényelme és egyszerűsége ideális vásárlás mindazok számára, akik étrend-kiegészítőként értékelik az egészséges táplálkozást és a friss, feldolgozatlan gyümölcsleveket.

A FACSARÓ ELŐNYEI:2 KÚPOK MÉRETEI KIS ÉS NAGY GYÜMÖLCSÖK ÖSSZENYOMÁSÁHOZAUTOMATIKUS FUNKCIÓ INDÍTÁS / LEÁLLÍTÁS JOBBRA ÉS BALRA NÖVELI A LÉ MENNYISÉGÉT SOKUSIEX ELVÁLASZTJA A PÉPET A GYÜMÖLCSLÉTŐLVÉDŐBURKOLATA MOSOGATÓGÉPBEN TÖRTÉNŐ MOSÁS LEHETŐSÉGE (KIVÉVE A MOTORRÉSZT)A 0,5 literes kapacitás lehetővé teszi a lé elkészítését az egész család számára.

~ A VITAMINOK NAGY RÉSZE! Senkit sem kell meggyőzni arról, hogy a gyümölcslevek rostokban és ásványi anyagokban gazdag vitaminbomba, amely testünk megfelelő működéséhez szükséges. KÉNYELMES KONSTRUKCIÓ ÉS 60 W TELJESÍTMÉNY EGY POHÁR ITAL ELKÉSZÍTÉSE NEM IGÉNYEL SOK MUNKÁT TŐLÜNK A TÁGAS GYÜMÖLCSLÉTARTÁLY LEHETŐVÉ TESZI, HOGY ITALT KÉSZÍTSEN TÖBB PEOPLE2 KÚPRA KIS ÉS NAGY GYÜMÖLCSÖKHÖZ, AMI GYORSSÁ ÉS KÉNYELMESSÉ TESZI ENNEK A MODELLNEK A HASZNÁLATÁTA NAP FINOM NARANCSLÉVEL!

~ KICSI, DE OKOS! Az elektromos citrusfacsaró olyan termék, amely mától egészségesebbé és ízletesebbé teszi reggelijét felesleges erőfeszítés nélkül. SZŰRŐ, AMELY ELVÁLASZTJA A LEVET A PÉPTŐLA KÉSZÜLÉK KÖNNYEN TELEPÍTHETŐ ÉS TISZTÍTHATÓA TÚLMELEGEDÉS ELLENI VÉDELEM GARANTÁLJA A BIZTONSÁGOS HASZNÁLATOT A CELLULÓZ JOBBRA ÉS BALRA FORGATÁSA NÖVELI A GYÜMÖLCSLEVEK MENNYISÉGÉTSoo a család legfiatalabb tagjaival együtt készíti el a gyümölcsleveket!

A LEGFONTOSABB PARAMÉTEREK: MAX TELJESÍTMÉNY - 60WNORMA - 40WTÁPEGYSÉG - 220-240V ~ 50/60HGYÁRTÓ - MESKOPRODUKT AZ EREDETI CSOMAGOLÁSBA CSOMAGOLVA LENGYEL ÉS SOK MÁS UTASÍTÁSSAL RENDELKEZIK.


Fizetési módok

  • Átutalás
  • Készpénz
  • Online fizetés
  • PayPal
  • VISA
  • MasterCard
  • Maestro

Szállítási módok

  • Személyes átvétel
  • Belföldi szállítás
  • Nemzetközi szállítás

Egyéb nagykereskedelmi ajánlatok

Egyéb ajánlatok ebben a kategóriában

Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.