FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
23 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Egyedi kaparó készletek (A + B) bowyerek, bambusz légyrúd készítők, kézművesek és asztalosok számára.

tól/től 7 781,57 Ft /szett ár adó nélkül

Javasolt kiskereskedelmi ár: 31 126,28 Ft

Tárgyalandó
17 508,53 Ft `-tól 1 -ig 5 szett
13 617,75 Ft `-tól 10 -ig 20 szett
11 672,36 Ft `-tól 40 -ig 80 szett
7 781,57 Ft `-tól 200 -ig 400 szett

Állapot
Az ajánlat már nem elérhető
Minimum rendelés
3 szett
Elérhető mennyiség
200 szett
Ország
Kína
Termékcsoport
Új  
Márkák
Fa
Szállítási idő
30 nap
SKU:
SA/B2021
Utolsó aktualizálás
3 hete

Jelenlegi ajánlatok ebben a kategóriában
Ajánlat leírása

Bemutatjuk speciálisan tervezett kaparókészleteinket, amelyek tökéletesek az íjkészítés, a bambusz légyrúd készítés és a famegmunkálás szakemberei számára. Ezek a készletek válogatott magas széntartalmú acélból (SK2) készülnek, amely kivételes keménységéről ismert (55 fok felett).
A legfontosabb dolog az, hogy bármelyik termékem megvásárlásával és eladásával könnyedén kialakíthatja saját vállalkozásának szerves ciklusát, és tartós, stabil és növekvő cash flow-t generálhat, legalábbis a végtermék értékét 5-10-szer magasabbra emelve.
A készlet jellemzői:
A pengék rendkívül kemények, hosszú élettartamot és hatékonyságot biztosítanak még hosszabb használat után is. Szükség szerint lapos csiszolással vagy acélreszelővel karbantarthatók.
Alkalmazás: Ideális szaru orrmagok, szarvcsíkok vagy bambusz légyrúd hegyek beszúrásához vagy érdesítéséhez. Ez a folyamat növeli az érintkezési felületet, növelve a kötési szilárdságot – ami elengedhetetlen mind a lapos, mind a konkáv-konvex kötési módszerekhez.
A kaparó készlet típusai:
A típus (3 db/készlet): Tartalmaz egy vonalzót és kaparót, egy ívkaparót és egy ívfűrészfogú kaparót. Vastagsága 2,5 mm, teljes szélessége 10,0 cm, ívszélessége 7,0 cm. 2 csavarkészlettel rendelkezik, hogy könnyen rögzíthesse a fa fogantyúhoz.
B típus (3 db/készlet): Tartalmaz egy ívkaparót, egy ívfűrészfog-kaparót (ívszélesség: 7,0 cm) és egy lapos kaparót. A lapos kaparót kifejezetten a hagyományos orrmagok vagy élek módosítására tervezték. Az A típushoz hasonlóan ez a készlet is 2,5 mm vastagságú és 10,0 cm teljes hosszúságú, 2 csavarkészlettel a fa fogantyú rögzítéséhez.
Rendelési lehetőségek:
Válasszon 2 A vagy B típusú készlet, vagy az A + B kombinációja közül. A vásárlás után kérjük, küldjön egy üzenetet, amelyben megadja preferenciáját.
Ezek a kaparókészletek nemcsak funkcionális, hanem egyedi tárgyak is a kézművesség világában. Akár tapasztalt szakember, akár lelkes barkácsoló vagy, ezek az eszközök biztosan javítják a munkádat.
Feldolgozás és szállítás: A feldolgozási idő 4-5 nap. A szállítás legalább 2-4 hétig tart a China Post légipostán keresztül, nagy megrendelésű tengeri vagy vasúti szállítás áll rendelkezésre, 5-8 hétig tart háztól házig szolgáltatással. A fuvardíjat súly és térfogat alapján számítják ki, postai expressz és légi teherszállítással. Ha meghaladja a 20 kilogrammot, tengeri vagy vasúti úton szállítják. Ez egy háztól házig szolgáltatás, nyomon követési számmal, amelyet bármikor kényelmesen nyomon követhet online. Egyedi kéréseket is szívesen fogadunk.
Különleges követelmények: Bármilyen konkrét kérés vagy követelmény esetén forduljon hozzánk bizalommal.



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.