WELCOME SUMMER
-35%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása

Fedezze fel a Klausberg KB-7124 rakott edény prémium minőségét, amely kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült a kivételes tartósság érdekében.

A hatékony hővezetésre tervezett termikus fenékkel rendelkező rakott étel gyorsan felmelegszik és fenntartja a hőmérsékletet, biztosítva, hogy az étel meleg maradjon.

Sokoldalúságra tervezve különféle hőforrásokhoz alkalmas, beleértve az elektromos, gáz-, üveg-, kerámia-, halogén- és indukciós főzőlapokat.

A rakott étel elősegíti az egészséges főzési módszereket, lehetővé téve az ételek minimális vízzel és kevesebb zsírral történő elkészítését, megőrizve a vitaminokat, ásványi anyagokat és ízeket - ideális diétás menükhöz, mivel kevesebb sót igényel.

A csöpögés és a nem melegedő fogantyúk elkerülése érdekében praktikus öntőperemmel felszerelt konyhai eszközök egyesítik a funkcionalitást az eleganciával.

Könnyen karbantartható, sima kialakítása megakadályozza az étel- és zsírmaradványokat a sarkokban, és a tisztítás egyszerű, akár manuálisan, akár mosogatógépben. 3,5 literes kapacitásával és 20 cm-es átmérőjével ez a rakott étel minden konyhában kötelező.



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.