FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
24 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása

Edënbërg Black Line - 15 részes luxus edénykészlet kovácsolt alumíniumból



Ez az Edënbërg gyönyörű serpenyőkészlete a legszigorúbb német szabványok szerint és a legjobb alumíniumból készül. Az alját legalább 3 réteg márvány borítja, gyönyörű fekete belsejével, amely nem színeződik el. A vastag aljának köszönhetően az edények nagyon tartósak és az ételek egyenletesen felmelegednek. Az edények főzőlapon és indukciós tűzhelyen is használhatók.

A 3 rétegű márvány alap a legjobb tapadásmentes bevonat, amit kívánhat. Az anyag akár 7-szer erősebb, mint a hagyományos tapadásmentes bevonat, és az élelmiszer nem ragad. Ezért egészséges, de ízletes ételeket is kínálhat olaj vagy vaj nélkül vagy anélkül. Ezenkívül a márványrétegek sokkal könnyebben tisztítják az edényeket kézzel vagy mosogatógépben. A márványrétegek megőrzik a felületüket, kevésbé törékenyek, tökéletesen osztják el a hőt és egyáltalán nem tartalmaznak mérgező anyagokat. Mit kívánhat még a hivatásos vagy hobbi szakács?

A kiterjedt készlet ideális kezdőnek, de tapasztalt szakácsnak is a jelenlegi edények cseréjéhez vagy kiegészítéséhez. Akár mindenkinek szeretne halat grillezni a tányéron, süssön egy darab húst a serpenyőben, készítsen friss mártást, vagy főzze meg a zöldségeket: mindez egyszerűen, ragasztás nélkül és nehezen tisztítható.

A legfontosabb jellemzők:

Főzés az Edënbërg kiváló minőségű edényeivel A legjobb anyagokból készült Edënbërg serpenyők Öntött alumínium, kerámia/márvány bevonattal, ideális sütéshez és alacsony zsírtartalmú főzéshez 7x erősebb, mint a teflon tapadásmentes bevonat 3 réteg tapadásmentes márványbevonat nem ragad, főzés nélkül vagy kevés olaj/vaj nélkül lehetséges Robusztus és karcálló bevonat Minden típusú főzőlaphoz alkalmas (beleértve az indukciót is) Nincs ragadás vagy ragadás Kívül és kívül könnyen tisztítható Turbo-indukciós alj A speciális alj 35% -ot takarít meg energia Luxus üvegfedelekkel Elegáns kialakítás PFOA, PTFEE és BPA mentes Ergonomikus puha tapintású fogantyúk
A készlet tartalma:
Serpenyő üveg fedővel: 20 x 10,5 cm edény üveg fedővel: 24 x 12 cm edény üveg fedővel: 28 x 12,5 cm edény üveg fedővel: 16 x 8,5 cm serpenyő: 24 x 6,5 cm serpenyő: 28 x 5,4 cm leves kanál Spagetti kanál Spatula 2 alátét



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.