FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
25 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása

EB-8837
Edënbërg Black Line - sípoló vízforraló rozsdamentes acélból - 3,0 liter 712 STK


Aki nem ismeri a hangot. Nosztalgikus füttyszó, amikor felforr a víz. Ez a sípoló vízforraló úgy néz ki, mint a múlt vízforralója, de egy kis frissítéssel. A múlt nosztalgiája, de divatos kabátban!

A sípoló vízforraló lenyűgöző, 3,0 literes űrtartalmú. Így mindig elég vizet forralhatsz! A nyél műanyagból készült, maga a vízforraló pedig kiváló minőségű 18/10-es rozsdamentes acélból készült. Ez biztonságossá és nagyon higiénikussá teszi a sípoló vízforralót a mosogatógépben. A sípoló vízforraló minden hőforráson működik, még az indukción is. Tehát ez a design vízforraló tökéletes az Ön számára!

Jellemzők :

3,0 literes kapacitás
18/10-es rozsdamentes acélból készült
Minden hőforráson működik
szép design
Fütyülj, ha felforr a víz
Dekorációnak szép, de nagyon funkcionális is

Edenbergről

Díszítse konyháját 1961 óta Az Edënbërg márka jó ár-érték arányáról ismert. Az Edënbërg jellemzője, hogy innovatív termékeket kínál a fogyasztóknak. Minden Edënbërg termék tartósságáról és rendkívül praktikus konyhai felhasználásáról ismert. Az Edënbërg minőségéről és pontosságáról is ismert. Az Edënbërg serpenyők, vízforralók, kenyértartók, kések, gőzölők, fűszertartók, csepegtetők, evőeszközök és még sok más konyhai kiegészítők gyártására specializálódott.



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.