FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
15 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása

EB-7520
Edënbërg Exclusive Line - kerámia serpenyő - 20 cm - 3 rétegű tapadásmentes bevonat 500 ST


Ez a 20 cm átmérőjű Edënbërg serpenyő karcálló és tapadásmentes bevonattal rendelkezik. A fejlett márvány hatású bevonatnak köszönhetően az Edënbërg serpenyőkben egyáltalán nem égnek meg az ételei, és nagyon gyorsan kitisztulnak. A tapadásmentes bevonat olyan hatékony, hogy alig kell olajat vagy vajat használnia ahhoz, hogy egészségesebb ételeket tegyen az asztalra. A bevonat karcálló és rendkívül tartós. Ezenkívül a bevonat jobb vezetőképességet biztosít, ami tökéletesen egyenletesen sült ételt eredményez. A serpenyő alkalmas gáz, indukciós, elektromos és kerámia tűzhelyhez.

Főbb jellemzői:

Tökéletes tapadásmentes bevonat
Erős, karcálló bevonat
Alacsony zsírtartalmú főzéshez alkalmas
Javított hővezető képesség: gyorsan felforrósodik
Egyenletes hőelosztás
Könnyen tisztítható
Rendkívül tartós

Mik az Edënbërg Exclusive termékcsalád előnyei?
Az exkluzív termékcsalád termékei az Edënbërg királyi sorozatának tekinthetők. A termékek elegánsak, drágák és ahogy a neve is sugallja, exkluzív megjelenésűek. Ezeknek a termékeknek a gyártásához csak a legjobb anyagokat használjuk fel, így ezekkel a termékekkel évekig élvezheti a főzést.


Edenbergről

Díszítse konyháját 1961 óta Az Edënbërg márka jó ár-érték arányáról ismert. Az Edënbërg jellemzője, hogy innovatív termékeket kínál a fogyasztóknak. Minden Edënbërg termék tartósságáról és rendkívül praktikus konyhai felhasználásáról ismert. Az Edënbërg minőségéről és pontosságáról is ismert. Az Edënbërg serpenyők, vízforralók, kenyértartók, kések, gőzölők, fűszertartók, csepegtetők, evőeszközök és még sok más konyhai kiegészítők gyártására specializálódott.



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.