FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
17 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása


Rendkívül tágas power bank két USB porttal, amelyek lehetővé teszik két eszköz energiájának egyidejű megújítását. A mobil berendezések tökéletes társa különböző utazások, táborok vagy egyéb utazások során.
Rengeteg portod van - A modul 4 porttal van felszerelve : 2, amelyek a power bank (micro USB és USB Type C) töltésére szolgálnak, és két USB port, hogy megújítsák a mobil eszközök energiáját.
Erőteljes kapacitás - Akár 10 000 mAh is elegendő energia sok rászoruló eszköz támogatásához. Tökéletes kempingezéshez vagy zenei fesztiválhoz.
Tartós és tartós - A power bank ház kiváló minőségű alumíniumötvözetből készül. Folytathatja és bármilyen útra viheti, anélkül, hogy attól tartana, hogy véletlenül megsérül a szállítás során .
Intelligens chip - A modul intelligens irányítási rendszerrel rendelkezik, amely kiválasztja a megfelelő feszültséget egy adott berendezéshez . Mobileszközei pontosan annyi áramot kapnak, amennyire szükségük van, optimális sebességgel visszanyerve az elveszett energiát, és törődve a biztonságukkal.
9 védelmi szint - túltöltés, kisülés, túlfeszültség, túlmelegedés, túláram, rövidzárlat, elektromágneses mező ellen. És mindezeken felül a túlerő elleni védelem és a helyreállítás elleni védelem. Teljes védelem mind a tartozék, mind a telefon számára .
LED töltésjelző - A beépített jelzőfény % -ban mutatja a power bankban tárolt fennmaradó árammennyiséget.

Előírás:

Márka: Dudao
Név: K5Pro
Anyaga: alumínium
Akkumulátor típusa: Lítium-polimer
Portok: USB, USB Type-C, micro USB
Bemeneti áram:

micro USB: 5V / 2A
USB C típus: 5V / 2A

Kimeneti áram:

USB: 5V / 2A



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.