FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
24 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Dino Surgeon játék Végső játék Gyerekeknek és felnőtteknek

3 162,52 Ft /darab ár adó nélkül

Állapot
Az ajánlat már nem elérhető
Minimum rendelés
10 darab
Elérhető mennyiség
50 darab
Ország
Nagy-Britannia
Termékcsoport
Új  
Utolsó aktualizálás
1 hete

Jelenlegi ajánlatok ebben a kategóriában
Ajánlat leírása

TESZTELJE IDEGEIT - Ez a Slime Surgeon Dino Edition társasjáték elég egyszerű ahhoz, hogy bárki csatlakozhasson. Válassz ki egy testrészt, hogy kivedd a dinoszauruszodat a nyíl egyszerű megforgatásával. Tudnál segíteni megmenteni ezt a dinoszauruszt és helyreállítani a teljes egészségét az összes nyálkás testrész eltávolításával? Vigyázzatok, nehogy reszkessenek a félelemtől. Kint vagy, ha ezt teszed! Az a játékos nyer, akinek a végén a legtöbb testrésze van.
TÖKÉLETES AJÁNDÉK VAGY AJÁNDÉK - Minden gyermek számára ez a Dinoszaurusz nyálkás sebész társasjáték ideális ajándék. A születésnaptól, a karácsonytól és még egy különleges csemegétől kezdve figyeld, ahogy gyermekeid szeme felcsillan, amikor kinyitják ezt a dinoszaurusz témájú nyálkasebész játékot. Ez a játék nemcsak számtalan órányi szórakozást nyújt a gyerekeknek, hanem ösztönzi a motoros funkciók korai fejlődését minden gyermeknél, a szem-kéz koordinációtól a türelmükig.
TERMÉKLEÍRÁS - Tartalmaz 1x dinoszaurusz műtőasztalt, 10x testrészt, 1x csipeszt, 1x pörgettyűt és nyálkatároló tojásokat a testrészekhez. 2x AA elem szükséges hozzá (nem tartozék). Méretek: H3cm x W24cm x D17cm. 3 éves kortól ajánlott.



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.