FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
17 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Dekoratív vakolat nézet rizs gabona

284,15 Ft /kilogramm ár adó nélkül

Állapot
Az ajánlat már nem elérhető
Minimum rendelés
25 kilogramm
Elérhető mennyiség
10000 kilogramm
Ország
Románia
Termékcsoport
Új  
Szállítási idő
15 nap
SKU:
C1525609
Utolsó aktualizálás
8 hónapja

Jelenlegi ajánlatok ebben a kategóriában
Ajánlat leírása

Ez egy dekoratív vakolat szerkezetű, akril-stire¬szép diszperziókon, pigmenteken és márványgranulátumokon alapuló "rizsszemcséket" keres, amelyeket külső és belső felületkezeléshez használnak. közös vakolatok, gipszvakolatok, beton, gipszkarton és régi festék: az ásványi alap bármely felületére alkalmazható. Időjárásálló, nagyon ellenáll a mechanikai hatásoknak, ütéseknek, kopásnak és karcolásoknak.

Alapfelület előkészítése: Az érintkezési felületnek teljesen száraznak, simának, tisztának, sprafuita-mentesnek és zsírtalanítottnak kell lennie, laza részecskék nélkül. A javítási pontok szerkezete megegyezik a meglévő felület szerkezetével.

Használati utasítás: A felületeket a dekoratív vakolat felhordása előtt legalább 24 órán át gipsz alapozóval kell alapozni. Az anyagot kézzel viszik fel a gipsz granu¬latia (1,5 mm) vastagságára, rozsdamentes acél simítóval, spatulával és törött körrel, sima műanyag úszóval. Ne alkalmazza nagyon törékeny felületekre (pl. Meglévő agyag, mész vakolat, mész vakolat, gipsz homlokzat festése -. Kültéri). Nem vonatkoznak az eső vége után 2 óránál rövidebb tartományra (hőmérsékleti feltételek, amelyek lehetővé teszik a szárítás előkészítését). A csali megelőzésére a gipszet egyetlen lépésben alkalmazzák a "nedves, nedves" folyamatban (megszakítás nélkül). Ehhez elegendő számú applikátorra van szükség az állványzaton; Nagyon magas hőmérsékleten nem fog működni a nap, az erős szél, a köd, a 80% feletti magas páratartalom és az eső és a fagy kockázata alatt. Magas hőmérsékleten és nagyon magas körülmények között ajánlott, hogy a gipsz alkalmazása 2% -ot hígítson vízzel és a homlokzat oldalán lévő kötéssel , amely nincs közvetlenül kitéve a napfénynek. Javasoljuk, hogy a terméket a javítások és beállítások elvégzésének helyi célja után újra alkalmazza a már alkalmazott felületen, mivel ezek a területek kiemelkednek a felület általános megjelenésében. Az aljzat és a levegő hőmérsékletének 5 ° C és 25 ° C között kell lennie

Fontos a színes vakolat: természetes aggregátumokkal a színárnyalat lehetséges változatai; Ezért csak ugyanannyi tételnyi anyaggal használják ugyanazon a felületen; ellenkező esetben az anyag keveredik egymással, hogy elkerülje a különböző árnyalatokat, hogy elkerülje a beszerzést. A tisztítóberendezést közvetlenül a vízzel vagy szappanos vízzel történő használat után végezzük. A szárítási idő felületes (érintés): 04.00, szárazság (labda): 72 óra. Értékrend?? 20 ° C hőmérsékletre és 60% relatív páratartalomra vonatkoznak. Kb.: Az alkalmazás utáni első 24-72 órában a felületet eső, hó, fagy stb. Befolyásolja. A fajlagos fogyasztást védeni kell. 2,9-3,1 kg / m2. A fogyasztás a tökéletesen sima felületre vonatkozik. A fogyasztás az alkalmazott vastagságtól és a caracteris¬ticile szubsztrátumtól függően változik. Csomagolás: 25 kg-os műanyag vödör. Tárolás: Hűvös, száraz, 5 °C és 30 °C közötti hőmérsékleten, az eredeti csomagolásban, bontatlanul tárolandó. A hullámokon belül: a gyártástól számított 24 hónap a csomagolás és a tárolás feltételeinek megfelelően. Lásd a gyártás dátumát és a csomagoláson feltüntetett tételeket.



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.