WELCOME SUMMER
-35%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Kiváló minőségű 100% -ban természetes termékek Élelmiszer-minőségű exportár édes friss

831,25 Ft /kilogramm ár adó nélkül

Állapot
Az ajánlat már nem elérhető
Minimum rendelés
10 kilogramm
Elérhető mennyiség
korlátok nélkül
Ország
Lettország
Termékcsoport
Új  
Szállítási idő
7 nap
EAN:
4549292009064
Utolsó aktualizálás
4 hete

Jelenlegi ajánlatok ebben a kategóriában
Ajánlat leírása

A friss körte kellemes gyümölcs, amely édes, lédús húsáról és jellegzetes ízéről ismert. A körte Európában és Ázsiában őshonos, de ma már a világ számos mérsékelt égövi régiójában termesztik. Különböző formájúak, méretűek és színek, köztük zöld, sárga, piros és barna, a fajtától függően.

Az érett körte kiválasztásakor fontos, hogy óvatosan nyomja meg a szár közelében, hogy ellenőrizze az enyhe lágyságot, jelezve az érettséget. A bőr színe kissé változhat, amikor a körte érik, de általában simanak és nagyobb foltoktól vagy zúzódásoktól mentesnek kell lennie. Egyes körtefajták, mint például a Bartlett körte, éréskor zöldről sárgára változnak, míg mások, mint az Anjou vagy a Bosc körte, megtartják színüket.

A friss körte élvezetéhez egyszerűen öblítse le hideg víz alatt, hogy eltávolítsa a szennyeződéseket vagy maradványokat. A körte a bőrrel együtt vagy hámozható, a személyes preferenciáktól függően. Az érett körte húsa puha és lédús, édes ízű, amely a fajtától függően kissé változhat.

A friss körte önmagában is fogyasztható frissítő snackként, vagy hozzáadható gyümölcssalátákhoz, sajtlemezekhez vagy desszertekhez az ízletesen édes érintés érdekében. Különböző módon is főzhetők, beleértve az orvvadászatot, sütést, grillezést vagy pörkölést, hogy ízletes ételeket készítsenek.

Kellemes ízük mellett a körte tápláló választás, élelmi rostokban, vitaminokban és antioxidánsokban gazdag. A friss körte kiegyensúlyozott étrend részeként történő felvétele hozzájárulhat az emésztőrendszer egészségéhez, a szív egészségéhez és az általános jóléthez.



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.