FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
22 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Cristiano Ronaldo CR7 DENIM JEANS kollekció 2018

tól/től 9 834,65 Ft /darab ár adó nélkül

Állapot
Az ajánlat már nem elérhető
Minimum rendelés
24 darab
Elérhető mennyiség
4875 darab
Ország
Spanyolország
Termékcsoport
Új  
Szállítási idő
2 nap
Utolsó aktualizálás
8 hónapja

Jelenlegi ajánlatok ebben a kategóriában
Ajánlat leírása

SZUPER AJÁNLAT A FARMEREK ÚJ, EXKLUZÍV KOLLEKCIÓJÁHOZ CRISTIANO RONALDO CR7.
AZ AMERICAN BRANDS EXKLUZÍV 2018-AS KOLLEKCIÓT KÍNÁL ÖNNEK
30 farmer modell
5 rövidnadrág modell
3 típusú kabát
CR7 FLEX
A pamut és a spandex fejlett szövési folyamat során történő blokkolásával létrehoztuk a CR7 Flex-et a kiváló nyújtás és helyreállítás érdekében. Ezt a farmert úgy tervezték, hogy megmozgasson téged! Minden képpel és stílussal csúcskategóriás farmert szeretne, de a kényelem és a mobilitás szintjei akadálytalanul, korlátlanul és páratlanul.
Tökéletes választás mindenkinek, aki mindig mozgásban van.
FARMER MINDENKINEK
Az első CR7 Denim kollekció rövidnadrágból és farmerből áll férfiaknak, mindezt a mozgások előrejelzésére vágva. Négyféle férfi farmer létezik, amelyeket úgy terveztek, hogy szinte minden testformának és stíluspreferenciának megfeleljenek. Nem számít, hogyan viseled a farmert, ha olyan farmert keresel, amely támogatja a korlátlan életstílusodat, a CR7-nek lesz egy modellje az Ön számára.
DENIM ÚJRA feltalálta
Férfi ruházati alapanyagból: farmer. Inspirált minket az, ahogyan Cristiano Ronaldo a terepen él, és olyan kollekciót terveztünk minden olyan férfi számára, aki mindig mozgásban van, és olyan farmerre van szüksége, amely nem tartja őt.
A szabadságot inspiráló új szövet létrehozásával: CR7 Flex, Cristiano képes a nevét a farmerre helyezni, amely farmernek tűnik, de rugalmasabb és kevésbé korlátozó.

MINDEN MÉRETBEN ELÉRHETŐ

FARMER SLIM BIKER TYPE-C - SÖTÉT GYANTA
Elérhető színek: SÖTÉTKÉK
Az ikonikus CR7 megjelenés szerepel ebben a Type-C motoros farmerben. Ezek a vékony farmerek tartalmaznak egy Moto paplant a combon és a hátsó igán, valamint csavart varratokat és kontúros lábfoltokat. Kényelmes illeszkedés - Közepes derék - Farmer nyújtás kényelme - Cipzár - Sötét gyanta bevonat - Cristiano Ronaldo túlméretezett fém szegecs

C TÍPUSÚ VÉKONY EGYENES FARMER
Elérhető színek: ADMIRAL - INDIGO - KŐ - VIASZOS SUGÁR
Az eredeti és letisztult CR7 Type-C farmer farmer a csípőnél és a combnál középmagas farmert ötvözi egy egyenes lábbal a bokáig. A legfinomabb részletek közé tartozik az ikonikus fehér szegecs, a kopott fakó, a klasszikus cipzáras légy és a szegély gyűrődése. Comfort Fit - Medium Rise - Stretch Denim - Fly Zip - Indigó közepes kék mosás - CR7 bőr hátlap és ikonikus fehér szegecs

TYPE S SUPER SKINNY ENGINEERED SKINNY
Elérhető színek: RÓZSAKÉK - PARTI KÉK - ONYX - ASZFALT - FEHÉR ALPES - INDIGÓ
A CR7 Type-S farmert a testet szem előtt tartva tervezték. Ezek a vékony farmerek 3D-s varrással rendelkeznek a térden és a láb hátsó részén. Első viseletként kopottra mosva. Sovány illeszkedés - Alacsony emelkedés - Puha sztreccs farmer - Gombos légy - Indigókék farmer - 3D varrás + Panel részletek - CR7 bőr hátlap + ikonikus fehér szegecs

T TÍPUSÚ KÚPOS GYANTA DIP JEAN
Elérhető színek: RESINE NAVY
A CR7 Type-T farmer alacsony derekú és könnyű ágyékkal rendelkezik az extra hely és kényelem érdekében az ülésen és a combokon. Az íves láb a bokáig szűkül a modern forma érdekében. A részletek között ikonikus fehér szegecs és festékfröccsenők találhatók. Kúpos láb - Low Rise / Crotchless - Soft Stretch Denim - Button Fly - Indigókék farmer - Spray gyanta + kopások - Cr7 bőr hátlap + ikonikus fehér szegecs

RIP BACK RÖVID - FEKETE JET
CR7 szakadt farmernadrág, kötött farmerből készült, kényelmet és hozzáállást biztosít. Ezek a vékonyan illeszkedő rövidnadrágok az ikonikus fehér szegecset és a hármas tűvarratokat tartalmazzák.
BEVONT SUGÁR - VIASZOS SUGÁR
A CR7 farmer farmer puha farmerből készül, és viaszos felülettel van bevonva, hogy minden viseletnél egyedi patinát kapjon. A fekete anyag a sötét farmeren játszik, míg a ragasztott élek kontrasztban állnak a nyers farmer aljával.
RÖVIDRE RÚGNI - FASZÉN
A CR7 farmernadrágok puha kötött farmerből készültek, amelyet a maximális kényelem érdekében mostak. A felhős szürke mosás és az oxidált tónusok karaktert adnak ezeknek a CR7 rövid nadrágoknak.



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.