FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
24 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása

Sound Blaster X1 külső hangkártya
Sound Blaster X1 külső hangkártya
Hangromboló X1

Nagy felbontású USB DAC Super X-Fi fejhallgató-erősítővel

Fedezz fel olyan részleteket, amelyeket még soha nem hallottál a Sound Blaster X1 segítségével.

A kifejezetten az erőteljes és tiszta fejhallgató-hangzásra tervezett szuperkompakt Sound Blaster X1 a beépített AKM 4377 DAC segítségével azonnal javítja a nagy felbontású hangminőséget. A Ti/Burr-Brown INA1620 kettős műveleti erősítővel kombinálva a Sound Blaster X1 felerősíti és tiszta hangzást biztosít a hallgatási élmény további fokozása érdekében. Más szavakkal, a Sound Blaster X1 közvetítőként működik az eszköz és a fejhallgató között, tisztább, hangosabb és hatékonyabb hangzást biztosítva a Super X-Fi fejhallgató holográfiával együtt.

Csatlakoztassa közvetlenül USB-C-n keresztül PC-jéhez, Mac-jéhez, PlayStation-jéhez vagy Nintendo Switch-éhez, és kis erőfeszítéssel javítja a készülék hangját. Mikrofonos lejátszási és némító gombokkal, valamint SmartComm-okkal is rendelkezik a PC-n és Mac-en található Creative alkalmazáson keresztül a zökkenőmentes online kommunikáció érdekében az értekezletek és a játékon belüli csevegések során.

PRISZTIN HANG

Hallgasd meg kedvenc médiatartalmaid minden rétegét, minden részletét és minden árnyalatát. A Sound Blaster X1 egy precíz, 32 bites AKM digitális-analóg átalakítót tartalmaz, amely az audio világában kivételes hűségéről ismert. Kombinálva a Sound Blaster X1 kivételes, akár 115 dB jel-zaj arányú hangteljesítményt nyújt 24 bites/96 kHz-es lejátszási felbontás mellett. Tiszta hangminőséget biztosít, a legjobbat hozva ki a fejhallgatóból és a lejátszóeszközből.

FOKOZZA AZ ÉLMÉNYT

Tudjuk, milyen nehéz jó fejhallgatót találni, és garantáljuk, hogy a Sound Blaster X1 lenyűgöző és erőteljes akusztikát biztosít párjának anélkül, hogy feláldozná a hang tisztaságát. A Sound Blaster X1 a csúcskategóriás Ti/Burr-Brown INA1620 kettős műveleti erősítőt használja integrált vékonyfilm-ellenállás-párokkal és EMI szűréssel, hogy nagy teljesítményt nyújtson rendkívül alacsony torzítással és áthallással, így kiváló minőségű hangzást biztosít a hallgatási élményhez.

A Sound Blaster X1 akár 600 nagy impedanciájú fejhallgató meghajtására is képes, még stúdió minőségűek is. Élvezze kedvenc fejhallgatóinak teljes specifikációit, bárhol is legyen ezzel a hordozható audiotartozékkal. Ha nem használta ki kellőképpen a fejhallgatót, itt a lehetőség, hogy maximalizálja őket.

MAGÁVAL RAGADÓ TÉRHANGZÁS

Semmi sem múlja felül a térhatású hangzást a moziban, és itt jön a képbe a Sound Blaster X1. Bár nem lehetsz éjjel-nappal a moziban, a Sound Blaster X1 biztosan elvisz egy utazásra, bárhol is vagy.

A térhatású hangvirtualizáció teljes tartományú 5.1-es és 7.1-es hangfolyam-opcióival, valamint a Super X-Fi fejhallgatók díjnyertes holográfiájával ez az USB DAC lehetővé teszi, hogy könnyedén megtapasztalja a térhatású hangeffektusokat a fejhallgatókban, különösen a párbeszédeket a természetes és valósághű hangtérrel rendelkező filmekben, amelyek mélyen magával ragadóak és nagyon természetesek, akárcsak a moziban, anélkül, hogy elveszítenék a hangjelzéseket és effektusokat a környezetből.

PROBLÉMAMENTES BEÁLLÍTÁS

A kényelmes plug-and-play USB-C interfésszel a Sound Blaster X1 közvetlenül csatlakozik a PC-hez, Mac-hez vagy játékkonzolhoz, és nincs szükség illesztőprogramok telepítésére.

Egyszerűen csatlakoztassa a Sound Blaster X1-et a készülékéhez, és élvezze az azonnali hangerő- és tisztaságnövelést bármilyen médiához kedvenc alkalmazásaiból és zenelejátszóiból, beleértve a Netflixet, a Spotify-t, az Apple Music-ot és még a YouTube-ot is. A hordozható és könnyű házzal kombinálva a Sound Blaster X1 alapvetően egy professzionális audiorendszer, amely elfér a zsebében!

KÉNYELMES KEZELŐSZERVEK

Könnyen hozzáférhet az olyan hasznos funkciókhoz, mint a hangerő, a mikrofonnémítás és a Super X-Fi vezérlők a Sound Blaster X1-en anélkül, hogy navigálnia kellene a képernyőn megjelenő többrétegű beállítások között. A némítás gomb különösen akkor hasznos, ha fejhallgatót használ hívás közben!

MINDEN SZEMÉLYRE SZABHATÓ

A Kreatív alkalmazás segítségével jobban kézben tarthatod, hogyan hallgatod a zenehallgatást. Szabja személyre a hangot a hangszínszabályzó beállításaival, vagy állítsa be a hangszínszabályzó sávot tetszése szerint, hogy olyan hallgatási élményt hozzon létre, amely valóban a tiéd.

A hangjavítások széles skálájához is hozzáférhet, hogy megfelelő hangulatot teremtsen a játékhoz, a filmnézéshez és egyebekhez. Merülj el a Surround videóiban az Acoustic Engine segítségével, vagy aktiváld a Scout módot, hogy felerősítsd az összetett játékon belüli hangjeleket, és előnyt szerezz az ellenfeleddel szemben.

KOMMUNIKÁLJ OKOSABBAN

Az okos szórakoztató csomagnak köszönhetően



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.