FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
23 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása

Kővágó penge - Kő vágására falazathoz, téglához, betonhoz, szénsavas betonhoz, gipszkartonhoz, agyaghoz és hasonló anyagokhoz.

FALAK VÁGÁSÁRA - alkalmas falak vágására, valamint új ajtók és ablakok elhelyezésére. Népszerűek a régi épületelemek szétszerelésében is.

PORMINIMUM - a dugattyús téglafűrész lényegesen kevesebb port termel a Flex fűrészhez képest. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a mész-homok tégla vágása nem ajánlott, mivel az anyag nagyon kemény.

UNIVERSAL - Népszerű akkumulátoros kardfűrészekhez. Kompatibilis a Bosch GSA 1100 E, Makita, Dewalt és sok más dugattyús fűrésszel.

FELSŐ KARBANTARTÁS - A penge vastagságának, valamint a rendkívül nagy foglépcsőnek köszönhetően hosszú élettartamú, gyorsan és egyszerűen vág.

Egy kis tétel 400 tárcsából kardfűrészekhez. Kiváló minőségű penge Németországban. A termék új, tökéletes állapotban van, és azért értékesítik, mert egy régi tétel maradványa, amely a jelenlegi verziótól eltérő csomagolású volt.

FONTOS: Az értékesítés egyetlen feltétele, hogy a terméket ne lehessen kínálni az európai e-kereskedelmi platformokon (kifejezetten szigorúan tilos az Amazon-on kínálni). Az ügylet befejezése előtt megállapodást kell aláírni.



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.