FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
20 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása

Minden nap egy pohár frissen facsart gyümölcslé!
Próbálja ki a természetes, tápláló gyümölcsleveket, amelyeket otthon is könnyedén elkészíthet. A Lafe citruspréssel ízletes és frissítő gyümölcsleveket kap. A citrusfacsaró tökéletes megoldás azok számára, akik értékelik az aktív életmódot és a kiegyensúlyozott étrendet.

• 2 munkairány.
• Szitán, hogy elválasszuk a pépet a létől.
• 40 W teljesítmény.
• Levehető 0,5 literes kancsó.
• Zajszint 60 dB.

Tiszta lé pép nélkül
A készülék egy szitával van ellátva, amely elválasztja a maradék pépet a létől, így mindig tiszta levet kap. A gyümölcscentrifuga nagyon könnyen szétszedhető, a gyümölccsel érintkező részek (szita és kancsó) pedig mosogatógépben tisztíthatók.
Egyszerű működés
A facsaró használata nagyon egyszerű - elég a gyümölcsöt kettévágni és a kúphoz nyomni. A készülék automatikusan bekapcsol, a kúp minden megnyomásra változtatja a forgásirányt. Mindezt azért, hogy egy érett narancsból vagy grapefruitból a lehető legtöbb levet hozzuk ki.
Kivehető kancsó
A 0,5 literes létartályt könnyen el lehet rejteni a hűtőben egy fel nem használt ital mellett. Az érettségi pedig lehetővé teszi a megfelelő mennyiségű lé mérését. A Lafe facsaró minden műanyag eleme, csakúgy, mint a kancsó, kiváló minőségű műanyagból készült, amely az élelmiszerekkel való biztonságos érintkezést szolgálja, így biztos lehet benne, hogy a gyümölcslé nemcsak ízletes, hanem egészséges is.



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.