FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
25 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Chimpan fa család társasjáték családi szórakozás

3 134,56 Ft - 22% 4 031,43 Ft /darab ár adó nélkül

Minimális ár 30 nappal a kedvezmény előtt: 3 134,56 Ft


Állapot
Az ajánlat már nem elérhető
Minimum rendelés
10 darab
Elérhető mennyiség
50 darab
Ország
Nagy-Britannia
Termékcsoport
Új  
Márkák
Fa
Szállítási idő
3 nap
Utolsó aktualizálás
2 hete

Jelenlegi ajánlatok ebben a kategóriában
Ajánlat leírása

KATAPULTÁLJÁK UGRÁLÓ MAJMAIDAT - Ez a stratégiai csimpánfa játék tökéletes minden alkalomra. Tedd nagyszerűvé ezt a készletet, akár egy gyerekzsúron, akár egy családi játékesten, akár útközben, kempingezés közben vagy nyaralás közben. Ezzel a majomugró játékkal a családod órákig fog szórakozni! Ez a társasjáték nemcsak órákon át tartó végtelen szórakozást kínál, hanem segít a gyerekeknek a stratégiai szociális gondolkodási készségek elsajátításában és a finommotoros készségek fejlesztésében. Ki lesz a végső Chimpan Tree győztese?
EGY KLASSZIKUS JÁTÉK, AMELY SOHA NEM ÖREGSZIK - Nagyszerű szórakozást nyújt gyerekeknek és felnőtteknek, ez a játék generációk óta szórakoztatja a családokat! Te leszel az első játékos, aki a csimpánzokat a fába katapultálja? Minden játékos felváltva fordítja a csimpánzát a fába az indítóállásáról, ha elég szerencsés, a csimpánzok lelendülnek az ágakról. Az első játékos, akinek az összes csimpánzja lóg a fáról, a győztes. Játssz gyermekeiddel, barátaiddal vagy az egész családdal.
TÖKÉLETES BÁRMILYEN PARTI ALKALOMRA - Ez a Chimpan fa játék tökéletes bármilyen alkalomra vagy családi kalandra. Legyen szó karácsonyról, születésnapokról, családi játékestről vagy akár kempingezésről, ez a játék biztosan az egész családot együtt szórakoztatja. Ez a játék ösztönzi a gyermekek összes motoros készségének korai fejlesztését, a szem-kéz koordinációtól a türelemig, és nem csak ez, hanem végtelen órákon át szórakoztatja a gyerekeket. Ez minden idők kedvenc retro játéka ideális ajándék minden alkalomra.
TERMÉKJELLEMZŐK - 1x majomfa alapot és különböző színű majmok (kék, piros és sárga) választékát tartalmazza. Legalább 2 játékos szükséges. Csomag méretei - H6cm x W27cm x D27cm. 3 éves kortól ajánlott.
EPIKUS SZÓRAKOZÁS! VÁLASZTÉK - Az Epic Fun termékek azonnal felismerhetők világos, illusztratív csomagolásukról. Ez a fantasztikus választék mindent lefed a klasszikus gyerek társasjátékoktól a családi játékokig. Olyan játékok széles választékát kínálja, amelyek hihetetlen ár-érték arányt kínálnak, miközben nem kötnek kompromisszumot a minőség terén



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.