FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
7 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Cecotec Conga 1190 pilótatisztító robot

45 334,24 Ft /darab ár adó nélkül

Állapot
Az ajánlat már nem elérhető
Minimum rendelés
1 darab
Elérhető mennyiség
korlátok nélkül
Ország
Lengyelország
Termékcsoport
Új  
Márkák
Cecotec
SKU:
8435484051392
EAN:
8435484051392
Utolsó aktualizálás
3 hete

Jelenlegi ajánlatok ebben a kategóriában
Ajánlat leírása


A TÖKÉLETES PORSZÍVÓZÁS ÚJ KORSZAKBA LÉP
A takarítás új stílusa jelent meg világunkban. Memóriájának köszönhetően a Conga Series 1190 abszolút hatékonyan végzi munkáját, a kezdetektől a hazatérésig. A csodálatos fordulatok eltávolítanak minden porszemet, és a tisztítórendszer megbízható. Mindig készen áll a tisztításra, és optimálisan csinálja, a legrövidebb utat két pont között. Amikor megbízza őt a ház tisztításával, észre fogja venni a különbséget. Megtisztítja a teljes fedett felületet, és tudja, mikor és hogyan kell visszatérni a töltőállomásra.
2 AZ 1-BEN ROBOTPORSZÍVÓZÁS: SÖPRÉS, PORSZÍVÓZÁS,
A Conga robotsorozat zászlóshajója a funkcionalitás.

INTELLIGENS ÉS RENDEZETT NAVIGÁCIÓ, TISZTÍTJA A TELJES FELÜLETET
Élvezze az intelligens és zsúfoltságmentes navigációt térképekkel és memóriával az iTech Gyro technológiával. A Conga 1190-es sorozatot minden típusú padlóhoz tervezték, és teljes mértékben alkalmazkodik otthonához, megtisztítja a teljes felületet, hogy lefedje, áthaladjon a bútorok alatt, észlelje az akadályokat és megakadályozza az ütéseket vagy eséseket. Más robotporszívók piszkosabbak lehetnek, mint a tiszták, de ez a fejlett modell nagy hatékonyságú szűrővel tisztítja a levegőt, amely csapdába ejti a port és az allergéneket.
MINDIG A LEGHATÉKONYABB ÚTVONALAT IRÁNYÍTSA A MEMÓRIARENDSZERREL
Ne felejtse el az útvonalat, hogy mindig megtalálja a leggyorsabb és leghatékonyabb útvonalat, és a memóriavezérlő rendszerrel végzett tisztítás után azonnal térjen vissza a töltőállomásra. A robot pontosan tudja, hol van, hol haladt el, és hová nem ment még.

6 AUTOMATIKUS TISZTÍTÁSI MÓD: FELEJTSD EL A TISZTÍTÁST
Az új Conga 1190 sorozatú robot 6 automatikus tisztítási móddal rendelkezik, amelyek minden típusú felülethez és igényhez alkalmazkodnak. Válasszon egy módot a távirányítóról, és íme, ez ilyen egyszerű.

Giroszkópos üzemmód: tisztítsa meg a teljes felületet, hogy rendezett és intelligens módon fedje le, és térjen vissza a töltőállomáshoz a leggyorsabb módon.
DeepCleaning mód: alaposan tisztítsa meg az egész házat, és porszívózzon maximális teljesítmény mellett többször a ház minden szobájában. A robot két fázisban halad, az első giroszkóp módban, a második pedig automatikus üzemmódban.
Szegély mód: az egyik legszennyezettebb terület általában a szélek vagy a szegélylécek. Emiatt a Conga robotsorozat speciális móddal rendelkezik a falak és bútorok körül felhalmozódott szennyeződések eltávolítására.
Kézi üzemmód: élvezze a robot teljes irányítását a távirányítóval, és irányítsa a kívánt helyre. Ebben a kézi üzemmódban a robot kényelmesen és azonnal eltávolítja a szennyeződéseket bizonyos helyekről.
Spirál üzemmód: egy ponton felhalmozódott szennyeződés esetén a robot azonnal eltávolítja a szennyeződést. Például, ha főz, és a lisztes edény felborul.
Hazatérés: automatikusan aktiválódik, amikor a robot befejezi a tisztítást, vagy az akkumulátor lemerül, és amikor visszatér a töltőállomásra, folytatja a tisztítást, hogy eltávolítsa az esetlegesen megmaradt szennyeződések utolsó nyomait. Ezenkívül ezt az üzemmódot manuálisan is aktiválhatja a távirányítóval.

EXKLUZÍV MÉLYTISZTÍTÁSI MÓD A LEGTÖBB TISZTÍTÁSHOZ
Készüljön fel egy extra mélytisztításra. Ezzel a móddal a Conga 1190 sorozat eltávolítja az összes szennyeződést a ház minden szobájából, és nem hagy maga után port. A tisztítás két fázisban van programozva: az első giroszkóp üzemmódban, amelyben a robot intelligens és rendezett módon tisztítja a teljes fedett felületet, a második pedig, amelyben a robot többször áthalad a ház minden pontján, hogy teljesen tökéletes felületet hagyjon.
OTTHONA MINDIG TISZTA ÉS MAXIMÁLIS TELJESÍTMÉNYT NYÚJT
Nagy teljesítményű turbinája a ForceImplode rendszernek köszönhetően maximalizálja a nagy szívóteljesítményt akár 1400 Pa-ig. Mindig tiszta padlót garantál, és mindenféle szennyeződést eltávolít minden felületről. Ezenkívül nincs olyan sarok, ahonnan menekülhetne a két oldalsó kefének köszönhetően, amelyek segítenek az összes szennyeződést a szívófúvókába nyomni.

TAKARÍTSON, AMIKOR NINCS OTTHON, TERVEZZEN ÉS FELEJTSEN EL
Teljesen programozható a nap 24 órájában, a hét 7 napján. Felejtsd el a napi takarítási feladatokat, programozd be a robotot, hogy a kiválasztott napokat az általad választott időpontban takarítsa ki, és szenteld az idődet annak, ami a legjobban tetszik.
TÁVOLÍTSA EL A LEGCSODÁLATOSABB SZENNYEZŐDÉSEKET
Eltávolítja az összes szennyeződést 3 teljesítményszinttel. Válasszon az Eco mód közül a felülettisztításhoz minimális kopással, a normál üzemmód a napi tisztításhoz teljesítményveszteség nélkül és a turbó mód (1400 Pa) a mélytisztításhoz.
3 TELJESÍTMÉNYSZINT MINDEN TÍPUSÚ SZENNYEZŐDÉSHEZ
Eltávolítja az összes szennyeződést 3 teljesítményszinttel. Válasszon az Eco mód közül a felülettisztításhoz minimális kopással, a normál üzemmód a napi tisztításhoz teljesítményveszteség nélkül és a turbó mód (1400 Pa) a mélytisztításhoz.

Műszaki adatokMárka: CecotecModellszám: Conga sorozat 1190Termék méretei: 12 x 58 x 38 cm; 5,26 kgKapacitás:    0, 



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.