FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
24 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

BR9 vezeték nélküli vadkamera

8 290,00 Ft /darab ár adó nélkül

Javasolt kiskereskedelmi ár: 16 580,00 Ft


Állapot
Az ajánlat már nem elérhető
Minimum rendelés
5 darab
Elérhető mennyiség
korlátok nélkül
Ország
Magyarország
Termékcsoport
Új  
SKU:
holm7406
Utolsó aktualizálás
4 napja

Jelenlegi ajánlatok ebben a kategóriában
Ajánlat leírása

Stílusos Dizájn Az elegáns szem formájú ékszertartó kiváló választás mindenki számára, aki szereti a modern és különleges tárgyakat. Ez a kivételes darab letisztult és elegáns, mégis feltűnő designjával minden szobában megállja a helyét. Az ékszertartó kialakítása gondosan lett tervezve, hogy az ékszereidet stílusosan tárolhasd és kiemeld otthonodban.
Optimális Méret Az ékszertartó 19 cm széles, 10,5 cm mély és 32 cm magas, így nem foglal el túl sok helyet, mégis elegendő teret biztosít az ékszerek tárolására. Könnyen elfér az asztalon, polcon vagy a sminkasztalon.
Praktikus Funkciók Az ékszertartó hat akasztóval rendelkezik, amelyek tökéletesen alkalmasak a nyakláncok, karkötők, fülbevalók és más ékszerek függesztésére. Az akasztók elhelyezkedése lehetővé teszi, hogy egyszerűen elérhesd és átláthatóan tárolhasd ékszereidet.
Elegáns Anyaghasználat A szem formájú ékszertartó kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek garantálják a termék hosszú élettartamát és a karcolásokkal szembeni ellenálló képességét. Az elegáns megjelenésű anyaghasználat révén az ékszertartó maga is dekoratív elemként funkcionál a szobában.



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.