FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
24 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása

SR-056
A Boxer Tools SR-056 ütvefúró nagyon kényelmes és könnyű használni, köszönhetően kis súlyának és kompakt, ergonomikus kialakításának.

Az SR-056 kényelmes precíz fúrást tesz lehetővé falazatban, fában, puha betonban és fémben. A két hüvelyes kulcs nélküli fúrótokmány gyors és egyszerű fúrótokmányt tesz lehetővé a fúrószár egyszerű elforgatásával. Az ergonómikus kialakítású gép könnyű, mindössze 1,7 kg, és kompakt a könnyű fejfúráshoz. Az 1370 W-os motor megbízható eredményeket garantál sokféle anyag esetén, és akár 16 mm-es fúrási mélységet tesz lehetővé falazatban és 25 mm-ig fában.

Főbb jellemzői:

Ezzel az 1370 wattos ütvefúróval fába, fémbe vagy műanyagba fúrhat. Az ütős funkciónak köszönhetően könnyedén fúrhat lyukakat betonba vagy kőbe is.
A kiegészítő fogantyúval ellátott ütvefúró kompakt és könnyű, ezért tökéletes kisebb csavarozási és (ütve)fúrási munkákhoz.
Ezzel az ütvefúróval 10 mm-ig fúrhat betonba, 16 mm-ig acélba és 25 mm-ig fába.
Annak érdekében, hogy csavarozáskor és fúráskor mindig kézben tarthassa az irányítást, az ütvefúró praktikus kiegészítő fogantyúval rendelkezik. †
A mélységütközővel könnyedén fenntarthatja az állandó fúrási mélységet.
Könnyű, 1,7 kg, kompakt és ergonomikus a kényelmes kezelés érdekében

Műszaki adatok :

Modell: SR-056
Feszültség: 230V - 50Hz
Teljesítmény: 1370W
Fordulatszám: 0-2800 rpm
hit funkciót
Súly: 1,7 kg

A Boxer Toolsról

A Boxer Tools kiváló minőségű szerszámokat gyárt. A kisebb háztartási cikkektől, például a hosszabbítóktól a nagy professzionális fúrókig terjedő széles választékával a Boxer olyan márka, amelyet minden barkácsolásrajongó megtalál otthonában. A Boxer Tools tartós és fenntartható gyártású termékeket szállít. A speciális S-Line sorozattal a Boxer Tools nehéztüzérséget is szállít az igazán nehéz munkákhoz.



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.