FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
25 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása

Ergonomikus, könnyű kialakítás tökéletesen alkalmazkodik bármilyen kézhez A keverés még soha nem volt ilyen kényelmes. Az ergonomikus, könnyű kialakítás minden kézhez illeszkedik. A puha tapintású, csúszásmentes fogantyú, valamint a könnyen hozzáférhető és nagy gombok optimális kényelmet és teljes irányítást biztosítanak a készülék felett.

Tökéletes ételtextúra a fokozatmentes sebességszabályozásnak és a Turbo funkciónak köszönhetően. A 12 javasolt sebességen belüli zökkenőmentes sebességszabályozás lehetővé teszi, hogy kiválassza az ételünknek leginkább megfelelő sebességet. A legigényesebb ételek maximális teljesítményszintjének eléréséhez nyomja meg a Turbo gombot.

Aprított termékek másodpercek alatt A hagyma aprítása gyakran vizes szemet okoz. Most megmentheti magát ettől a bosszúságtól. A praktikus aprító lehetővé teszi, hogy gyorsan és egyszerűen őrölje a zöldségeket, gyógynövényeket, dióféléket, húst és sajtot. Néhány másodperc alatt használatra kész és könnyen tisztítható, mert a tartály (motoros fedél nélkül) mosogatógépben mosható.

A keverőedény segít az összetevők mérésében is. Gyakran készít kis adagokat? A keverőedény mérőpohárként is szolgál az összetevők mérésére. A mellékelt fedélnek köszönhetően bezárhatja a tartályt a tartalommal és tárolhatja a hűtőszekrényben.

Lehetővé teszi a terminálok problémamentes leválasztását a készülék testéről Lehetővé teszi a terminálok problémamentes és nagyon kényelmes leválasztását az eszköz testéről. Ha végzett, engedje szabadjára berendezéseit egyetlen kattintással. Most gyorsan és egyszerűen megtisztíthatja őket folyó víz alatt vagy mosogatógépben.

Típus: Kézi turmixgép
Teljesítmény: 600 W
Sebességek száma: 12
Turbó / impulzus funkció: Igen
Vágókések: Rozsdamentes acél
Tipp: Műanyag
Mosogatógépben mosható: Igen
Tápkábel hossza: 140 cm
Tartozékok:
- 2 x Védőburkolat

- 1 x Keverőedény / mérőpohár

- 1 x kézi műanyag turmixgép

- 1 x univerzális aprító

Szín: fehér
Méretek: 39.3 x 5.5 x 6.2 mm
Súly: 1,1 kg



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.