WEEKEND SALE
-25%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Bőr munkakesztyű, tökéletes teherautó-vezetéshez / udvari munkához / kertészkedéshez / con

1 025,73 Ft /pár ár adó nélkül

Állapot
Az ajánlat már nem elérhető
Minimum rendelés
100 pár
Elérhető mennyiség
15648 pár
Ország
Nagy-Britannia
Termékcsoport
Új  
Utolsó aktualizálás
1 éve

Jelenlegi ajánlatok ebben a kategóriában
Ajánlat leírása

KEMÉNY ÉS RUGALMAS ▶ Gondosan válogatott, kiváló minőségű tehénbőrből készült, vastagsága meghaladja az 1,2 mm-t, amely nemcsak vastag és erős, hanem puha és rugalmas is. Ha bármilyen típusú szabadtéri feladata van, akkor ezeket a kesztyűket kell beszereznie, mindkettő kényelmes és elég masszív ahhoz, hogy csak egy párra legyen szüksége, és sokáig tart
KOPÁSÁLLÓ ÉS CSÚSZÁSGÁTLÓ ▶ Megerősített tenyértapaszokkal van felszerelve, amelyek kiváló fogást és bőrvédelmet biztosítanak. Varrott és kettős varrással, hozzáadott bőrréteggel a tenyérben, ahol mindig úgy tűnik, hogy elhasználódnak, így jól megvédheti a kezét a tövisektől, matricáktól, a cica cuccoktól és a szőlő hasításától, amelyet húz, és rengeteg védelmet nyújt az apró karcolások és zúzódások ellen, amelyek a szokásos ezermester dolgok során fordulnak elő.és a szőlő hasítása, amelyet húz.
KÉNYELMES & KEEP PROTECTED ▶ Az ujjvarratok kettős zárral vannak varrva, nagy sűrűségű menettel, rugalmas csuklópánttal rendelkeznek a jobb illeszkedés érdekében, szép ajándék a kamionosoknak és a nagy teherbírású munkásoknak, és ez az első eszköz az udvari munkához vagy bármilyen típusú munkához a ház körül.
SZÉLES KÖRŰ ALKALMAZÁS ▶ Ez a kesztyű tulajdonságai és kiváló minősége hasznossá teszi az udvar, a motociklusos vezetés, a kamionos vezetés, a kertészkedés, az építés, a kerítésjavítás, a nagy teherbírású munkák, a favágás, a raktár, a kemping, a farm / farm, a tereprendezés, a barkácsolás, a garázs, a mozgatás, a hegesztés, az őrlés, az aprítás, a mulcsozás, az ásás és minden nehéz vagy kültéri munka számára.
PROFESSZIONÁLIS GYÁRTÁS ▶ Kim Yuan több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a bőr munkakesztyűk gyártásában, így tudjuk, hogyan kell kiválasztani a kiváló minőségű bőrt és kiváló minőségű munkakesztyűt készíteni, ez a kesztyű jól védi a kezét, biztosak vagyunk benne, hogy ezek a kesztyűk összehasonlíthatók a piacon lévő hasonló kesztyűkkel.



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.