FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
25 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása

Boohoo őszi mix ruházat

BOOHOO RUHÁZÁS EURÓPAI MÁRKA ŐSZI KEVERÉSI CSOMAG Kiváló tétel vagy válogatott csomag női és férfi ruházat új kollekció. A tétel válogatott ruhadarabokat tartalmaz, darabonkénti áron.

A TÉTEL 70% NŐI 30% Férfi ruházatot tartalmaz

Sok új ruha a szezonok közötti új kollekcióból a Boohoo, a CACHE CACHE és más ismert európai márkák női márkái számára Outlet áron. A tétel sokféle modellt, színt és méretet tartalmaz. A Női ruházat legjobb választéka 70% -kal kevesebb, mint a valós értéke, nagy nyereségesség.

A tétel a következőket tartalmazza: Ruhák, blúzok, ingek, body, pulóverek, pulóverek, kardigánok, nadrágok, farmerok, nadrágok, kabátok stb. A tétel minden méretben S, M, L, XL, XXL. Különböző modellek. A fényképeken az ajánlatban szereplő modellek sokféleségének egy része látható. Minden új ruha, egyedileg címkézve és csomagolva (eredeti csomagolás).

A jelenlegi legjobb divatruhák.

Ruházat, női, új, kollekció, MÁRKÁK, márkák, új kollekció, Őszi ruházat, boohoo, raklap, ajánlat, ruhák, blúzok, ingek, pulóverek, kardigánok, dzsekik, szoknyák, nadrágok, nagykereskedelmi ruházat, Ruházat, outlet, márkák,



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.