FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
24 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

BlackBox autós kamera tolató kamerával Láss tisztán minden forgalmi

5 990,00 Ft /darab ár adó nélkül

Állapot
Az ajánlat már nem elérhető
Minimum rendelés
10 darab
Elérhető mennyiség
175 darab
Ország
Magyarország
Termékcsoport
Új  
SKU:
holm0337
EAN:
=VLOOKUP(A192,Munka1!D:E,2,FALSE)
Utolsó aktualizálás
3 napja

Jelenlegi ajánlatok ebben a kategóriában
Ajánlat leírása

Legújabb autó kamera DVR kamera 1080p Full HD videó - BlackBox tolatókamerával 

Legyen első a biztonság! 

Sokan érezhetik úgy manapság, hogy a közlekedésben farkastörvények kezdenek uralkodni. A piros lámpát, a záróvonalat vagy az indexelést sokan csak egyfajta ajánlásnak tekintik.
 
Ha baleset történik, ki mondja meg, ki hibázott? Tanúnk nincs, így egy kamera felvétele ilyenkor biztonságot adhat, megkönnyítheti a helyzet tisztázását.




 
Az autós menetrögzítő kameráknak egyre nagyobb szerep jut a közlekedésben, mivel a segítségükkel könnyedén bebiztosíthatjuk magunkat, ha vitába keveredünk egy baleset során.
 





Örökítsd meg az élet összes pillanatát! Ezzel a  FULL-HD DVR eseményrögzítő kamerával, amely színes monitorral, éjjelátó funkcióval,beépített mikrofonnal, idő és dátum kijelzővel rendelkezik.
A kamera egyszerűen telepíthető és üzemeltethető, bárki könnyedén kezelni tudja. Vezetés közben folyamatos kép- és hangfelvételt készít, hogy egy pillanatról se maradj le!
A készülék rögzíti a menet közbeni eseményeket, amit egy SD kártyára (32 GB-ig bővíthető - nem tartozék) ment, amelyet könnyedén a számítógépedre, vagy laptopodra másolhatsz.
 
Az erős tapadókoronggal ellátott kamerát könnyen a szélvédőre szerelheted és kiváló minőségű felvételt készíthetsz vele.
 
Nem csak a kocsiban zajló utazási élményeket, hanem az előre nem várt balesetet is lencsevégre kaphatod, aminek döntő szerepe lehet egy vitás eljárás során!
 
Ráadásul a kamera időbélyeggel látja el a felvételeket,
így tökéletes bizonyítéka lehet egy karambolnak, koccanásnak!
 
Ez a többfunkciós felvevő HD minőségű videót készít, de használhatod hangrögzítőként is.
 

A készülék működése: A kamera az autó indítását követően a felvételt automatikusan indítja és a jármű leállítása után 20 mp-ig rögzíti azt. Különböző hosszúságú videók rögzíthetőek, beállításnak megfelelően. Ha a memóriakártya megtelt, akkor a legrégebbi felvétel automatikusan törlődik ezzel szabadítva fel helyet mindig a legfrissebb videónak. Balesetkor a készülék az adott videót zárolja, igy nem írja felül, azokat csak a kezelő tudja eltávolítani.

Tulajdonságok:
-G-szenzor:
Ütközés, baleset esetén a G-szenzor érzékeli, és letiltja a végtelenített felvételt, így a balesetről készült felvétel biztosan megmarad. -Nettó tömeg(kg) 0.12 -Képérzékelő 3.MP CMOS -Maximális kapacitás 32 GB -Memóriakártya bemenet TF kártya -Csatlakozók TF csatlakozó, Mini USB -Nagylátószögű 120 fok -1-es kamera nagylátószöge 120 fok -Mozgásérzékelő  -Ciklikus felvétel 
-Lithium Polymer 3.7V/300mAh -Videofelvétel felbontása Full HD 1920 x 1080 -Kijelző méret 4.3 hüvelyk -Jellemzői 1080P Nyelv: Magyar
A doboz tartalma:
1 db. DVR készülék , 1 db. használati útmutató, 1 db. autós töltő
 
Nyelv: MagyarA doboz tartalma 1 db. DVR készülék , 1 db. használati útmutató, 1 db. autós töltő, 1 tolatókamera
                                     



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.