FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
23 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása

Ez egy fehér lakk, amely akril-sztirol diszperziókon, pigmenteken és töltőanyagokon alapul, laminált termék, amely optimális burkolatot, lélegző falat, optimális tapadást, nagyon jó mosási ellenállást és könnyű alkalmazást biztosít. Szokásos vakolatok, vakolat, falazat, kő, tégla, gipszkarton panelek, beton és felújítási festékként a régi festékálló: az ásványi alap minden felületének festésére szolgál.

Felület-előkészítő alap: a festék kiegyenlített, tiszta, száraz és teherbíró képességű felületekre alkalmazható (olyan anyagok nélkül, amelyek megakadályozhatják a tapadást: zsír, bitumen, por stb.).

Használati utasítás: Használat előtt a vödör tartalmát gondosan össze kell keverni. Ne keverje más színekkel. Típusuktól függetlenül a felületeket akril alapozóval kell alapozni. Az alapozó felhordása után ajánlott, hogy száradási idejük 4 és 6 óra között legyen. A festéket ecsettel vagy hengerrel vagy spray-vel két rétegben kell felhordani. Minden réteget egy lépésben kell alkalmazni (megszakítás nélkül). Szükség esetén akár 10% vizet is hozzáadhatunk, hogy folyékonyabb konzisztenciát kapjunk, majd homogenizáljuk.

Felületi szárítási idő (megjegyzés): 2 óra (20 ° C hőmérsékleten és 60% relatív páratartalom mellett). Teljes száradási idő: 24 óra.

Tartomány: Mont Blanc szín 12-14 m2 fedél / L / réteg, a támogatás típusától és minőségétől függően. Tökéletes lefedettség egyetlen rétegben.

Tárolás: 5 ° C és 30 ° C közötti hőmérsékleten szárítsa meg az eredeti csomagolásban, bontatlanul.

Csomagolás: műanyag vödör hálóval - 15L, 2,5L és 8,5L.

Felhasználhatósági időtartam: a gyártás időpontjától számított 24 hónap a csomagolásra és tárolásra vonatkozó rendelkezéseknek megfelelően. Lásd a gyártás dátumát és a csomagoláson feltüntetett tételeket.



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.