FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
8 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása


Bella Elegance, konyhai robotgép, 2000 W, 1.7 HP, 6 fok, 5 liter, fehér
Elegáns készülék: a Klarstein Bella Elegance konyhai robotgép új teljesítményt nyújt kiváló minőségével, egyszerű kezelhetőségével és elegáns kialakításával.
A Klarstein Bella Elegance konyhai robotgép az élelmiszer-feldolgozóink továbbfejlesztése. A szokásos módon erőteljes robotot egy nagy, 5 literes, rendkívül erős motorral ellátott keverőtállal kombinálják, amely a 2000 wattos teljesítménynek köszönhetően hatékonyan keveri a vastag és nehéz süteményeket, ugyanakkor stílusos megjelenésű, egy kis eleganciával. Ennek köszönhetően a Bella Elegance tökéletesen és stílusosan készít és nagy mennyiségű ételt. A Klarstein bevált bolygókeverő rendszere biztosítja a legjobb keverési eredményeket azáltal, hogy a keverőelemek nemcsak egymás körül, hanem a keverőtálban keringő orbitális mozgásokban is foroghatnak. Ennek eredményeként az összetevőket folyamatosan mozgatják a tál szélétől a közepéig, és optimális keverést érnek el. A keverőhorog rugalmas széle még nagyobb pontosságot biztosít. A 6 sebességszint és az impulzus funkció tökéletessé teszi a Bella Elegance-t a modern konyhák minden követelményének kielégítésére - a tejszínhab gyors korbácsolásától a nehéz kenyértészta gyengéd dagasztásáig.
KIÁLLÍTÁS UTÁNI TERMÉK - MIKROKARCOLÁSOK LEHETNEK A HÁZ FELÜLETÉN. TELJESEN MŰKÖDŐKÉPES.
A készlet kiváló minőségű öntött alumíniumból és rozsdamentes acél habverőből készült tésztahorgokat és keverőhorgokat tartalmaz. Ezért a megfelelő tipp mindig rendelkezésre áll: tésztahorog kemény kenyértésztához, keverőhorog közepes sűrűségű ételekhez és habverő tejszínhez vagy vajhoz. A kompakt, stílusos, ABS műanyagból készült burkolatnak köszönhetően, amely a Klarstein Bella Elegance keverőt optikailag vonzó elemévé teszi a konyhában - a réz színű kiegészítők egyedülálló fényt adnak a készüléknek.
Bizonyított minőség és teljesítmény a legjobb keverési eredményekért elegáns stílusban: a Klarstein Bella Elegance konyhai robotgépe.

Alapinformációk:

Elegáns kialakítás: nagy teljesítményű konyhai robotgép elegáns kivitelben, rézszínű alkalmazásokkal
Nagy teljesítményű konyhai kisegítő: 2000 W/1,7 LE 6 szinten, impulzus funkcióval
A legjobb keverési eredmények: bolygórendszer az optimális keveréshez

Kellékek:

Keverőtálca tartós rozsdamentes acélból
Öntött alumíniumból készült keverőhorog rugalmas éllel - egyenletesen és egyenletesen keverve nagyobb mennyiségű tésztát
alumíniumöntvény dagasztóhorog - pl. nehéz tésztákhoz, például élesztőhöz vagy kenyértésztához
rozsdamentes acél habverő lélegző tömegekhez, például tojásfehérje habhoz vagy piskóta
Többcélú karfeloldó mechanizmus - összecsukható a tál könnyű rögzítése és hordozása érdekében
védőburkolat praktikus töltőnyílással a tiszta működéshez
impulzus funkció rövid keverési impulzusokhoz
speciális hajtás
Biztonságos biztonság 4 tapadókoronggal
Anyag anyaga: ABS műanyag
tápegység: 220 – 240 V~ | 50/60 Hz

Szállítási terjedelem:1 x keverőeszköz1 x tál1 x védőburkolat1 x dagasztóhorog1 x keverőhorog1 x habverő használati utasítás (nyelvek: német, angol, spanyol, francia, olasz) NONEmértékek:méretek: kb. 22,5 x 38 x 34 cm (Sz x Ma x Mé)  Súly: kb. 6,2 kg



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.