FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
23 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Baseus videokábel nagy felbontású HDMI 2.0 4K 60 Hz 0,75 m fekete

1 133,03 Ft /darab ár adó nélkül
Rendelés
Az ajánlat hamarosan lejár
Siessen, az ajánlat hamarosan lejár ma. Ne habozzon és ne mulassza el a lehetőséget!

Minimum rendelés
1 darab
Elérhető mennyiség
korlátok nélkül
Ország
Szlovákia
Termékcsoport
Új  
Márkák
Baseus - Always
SKU:
WKGQ030101
EAN:
6932172611255

Kapcsolatba lépni Hívás

Baseus videokábel nagy felbontású HDMI 2.0 4K 60 Hz 0,75 m fekete - leírás

A Baseus High Definition Series HDMI 2.0 kábel kiváló képminőséget biztosít akár 4K-ig. A hang és kép tökéletes szinkronizálásának köszönhetően kényelmesen nézheti kedvenc filmjeit és sorozatait, a legújabb HDMI 2.0 szabvány használata pedig akár 18 GB/s sávszélesség elérését tette lehetővé. A kábel támogatja a dinamikus HDR-t is, amely fantasztikus képtisztaságot és gazdag részletgazdagságot garantál.
Nagy képfelbontás
A legjobb minőségű képek már elérhetőek. A Baseus High Definition Series kábel akár 4K felbontást garantál 60 Hz-en. Kompatibilis a HDMI 2.0-val, és zökkenőmentesen csatlakoztathatja különféle eszközökhöz, például számítógéphez, PS 3 laptophoz, PS 4-hez vagy set-top boxhoz. A kábel 21:9-es képarányban jeleníti meg a képet, és két módot kínál: Duplicate és Expand.
Minden részletet észre fog venni
A termék támogatja a dinamikus HDR-t, ami azt jelenti, hogy tökéletesen visszaadja a színeket és még gazdagabb részletgazdag képet biztosít. Használatával mindig élvezheti a kiváló minőséget – nézze meg nyaralási fotóit, szervezzen filmestet, és kényelmesen dolgozzon a nagy képernyőn. A Baseus olyan képeket biztosít Önnek, amelyek nagy felbontással, sok részlettel és természetes, élénk színekkel örvendeztetnek meg.
Hozzon létre egy mozit saját otthonában
Mitől még olyan jó a Baseus HDMI-kábel filmnézéshez? Garantálja a kép és a hang tökéletes szinkronizálását. Így még jobban elmerülhet kedvenc rendezője által teremtett világban. Szervezzen egy mozi esti maratont magának és barátainak, vagy hozzon létre saját házimozit, hogy kényelmesen nézhesse meg egy addiktív sorozat új epizódjait.
Hosszú ideig fog szolgálni
Az adapter tartós és meglepően ellenáll a kopásnak. Az aranyozott csatlakozók alig kopnak vagy oxidálódnak, így hosszú ideig szolgálják majd. A tartós PVC fonat védi az ónozott rézkábelhuzalt, így az adapter ellenáll a hajlításnak és a véletlen megrándulásnak. Sikeresen fogja használni napi rendszerességgel, anélkül, hogy attól kellene tartania, hogy túl gyorsan megsérül.


Fizetési módok

  • Átutalás

Szállítási módok

  • Belföldi szállítás
  • Nemzetközi szállítás

Egyéb nagykereskedelmi ajánlatok

Egyéb ajánlatok ebben a kategóriában

Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.