FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
25 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása

A Baseus USB-C – USB-C kábel segítségével gyorsan feltöltheti eszközeit akár 100 W teljesítménnyel. Lehetővé teszi a fájlok átvitelét akár 480 Mbps-ig. Tartós és ellenáll a sérüléseknek – hosszú ideig tökéletesen szolgálja Önt. A készletben találsz egy praktikus pántot is, ami megkönnyíti a kábel tárolását és megakadályozza, hogy összegabalyodjon. A termék a legtöbb USB-C porttal ellátott eszközzel kompatibilis.
Pillanatok alatt feltölti a berendezést
A termék akár 100 W teljesítményt, 5 A áramerősséget és olyan gyorstöltési protokollokat támogat, mint az FCP és a QC3.0. Ez azt jelenti, hogy azonnal feltöltheti laptopját vagy okostelefonját, így időt takaríthat meg! Többé nem kell a végtelenségig várnia, hogy telefonja újra használatra kész legyen – a Baseus segítségével ez csak néhány pillanatot vesz igénybe. A kábelt a Nintendo Switch konzol töltésére is használhatod – ez mindössze 2,5 órát vesz igénybe!
Fájljait pillanatok alatt átmásolja
Ez a praktikus kábel nem csak a gyors töltést teszi lehetővé, hanem a fájlok gyors átvitelét is. Az akár 480 Mbps átviteli sebesség minden bizonnyal megfelel az elvárásoknak. Egy 1 GB-os film mindössze 24 másodperc alatt másolható le! A kábellel egyszerre töltheted fel a telefonodat és továbbíthatod az adatokat.
Az okostelefon biztonsága érdekében
A Baseus segítségével nem kell aggódnia a hardver miatt. A beépített intelligens E-Marker chip USB-IF tanúsítvánnyal hatékonyan megvédi a sérülésektől. A kábel automatikusan beállítja az áramot és a feszültséget töltés közben, hogy megőrizze eszközeinek biztonságát.
Masszív, strapabíró konstrukció
A kábel 8 szál vastagított, ónozott rézből áll. Tartós TPE-ből készült tok védi. Ezáltal a kábel ellenáll a hajlításnak, törésnek vagy szakadásnak. A rendkívül sérülékeny hely - a kábel és a csatlakozó közötti csatlakozás - további védelmet kapott. Ráadásul az ABS héj rendkívül kopásálló.
Műszaki adatok:

Márka: Baseus
Név: Superior sorozatú gyorstöltő adatkábel
Modell: CATYS-C02
Típus: USB-C – USB-C
Anyaga: ABS + TPE
Fehér szín
Teljesítmény 100W max
Átviteli sebesség: Akár 480 Mbps
Hossz: 2m



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.