FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
24 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása

Baseus USB Type C - A villámkábelt olyan Apple felhasználók számára tervezték, akik telefonjaik gyorstöltését részesítik előnyben akár 20 W teljesítménnyel. A készülék támogatja a PD protokollt, és kompatibilis az iPhone sorozatokkal 12 és 6S között. A biztonságot az integrált áramkörnek és az állandó csatlakozási hőmérsékletnek tulajdonítható megbízható működés, valamint a feszültség és az áramerősség intelligens hozzáigazítása a töltött eszközök típusához biztosítja.
Előírás:

Márka: Baseus
Anyag: ABS + TPE
Teljesítmény: PD 20 W / PD 18 W
Átviteli sebesség: 480 Mbps
Hosszúság: 1 m
Csatlakozó típusa: USB Type C, Lightning

A készlet tartalma:

1 x kábel USB Type C - Lightning tápellátás 20 W 1 m

Főbb jellemzők

A 20 W-os gyorstöltéshez igazított kábel.
Kompatibilis a 20 W és 18 W teljesítményű töltőkkel iPhone-ra és iPadre.
Szabványos USB 2.0 és adatátvitel akár 480 Mbps-ig.

Az akkumulátor szupergyors töltése 20 W-ig
A gyors töltés azt jelenti, hogy a kábel használatával mindössze 30 perc alatt elérheti az iPhone akkumulátorának 50% -át. A termék megfelel a 18 W-os és 20 W-os protokolloknak, így alkalmas különféle Apple eszközök (12-től 6S sorozatig) kiszolgálására.
Tartós kábel speciális feladatokhoz
A kábel rendkívül tartós a kiváló minőségű anyagoknak köszönhetően. Itt vannak UV-val borított cinkötvözet elemek, amelyek ellenállnak a fakulásnak és az oxidálódásnak, valamint a telefonportokat védő gumi darabok és a dugók fémcsúcsai. A kábelt kívülről a nylon fonott ház rögzíti. Ezért nem deformálódik és nem törik meg a gyakori hajlítás következtében. Összecsukás után a mellékelt tépőzárral rögzítheti.
Adatátvitel és töltés egyszerre
A Baseus kábel biztosítja az azonnali töltést és adatátvitelt - egyszerre! A számítógéphez való csatlakoztatás után aktív töltési és fájlküldési eljárások indulnak. Ennek a kábelnek köszönhetően akár 480 Mbps sebességgel is továbbíthat adatokat az eszközök között. Ez a 2.0-s szabványú USB-nek köszönhető.



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.