FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
24 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása

Baseus PPDML-M02 power bank
Szeretné, ha a világon szinte bárhol gyorsan feltölthetné készülékeit? Próbálja ki a 20 000 mAh kapacitású Baseus PPDML-M02 power bankot! Egyszerre több eszközt is csatlakoztathat hozzá, és nem kell aggódnia a biztonságuk miatt – a komplex védelmi rendszer hatékonyan meggátolja azok károsodását. A beépített LED képernyő megkönnyíti a termék használatát, a kompakt méret, a könnyű súly és a nemzetközi repülési szabványoknak való megfelelés pedig lehetővé teszi, hogy szinte bárhová magával vigye.

A felszerelés gyors töltése
A power bank több gyorstöltési protokollt támogat. Kompatibilis többek között FCP-vel, QC-vel és AFC-vel. Ezért tökéletes Huawei, Xiaomi vagy Samsung okostelefonok táplálására. Lehetővé teszi például az iPhone 12 gyorstöltését is 20 W teljesítménnyel – mindössze körülbelül 30 percet vesz igénybe az energia 50%-ának helyreállítása! Eszközei pillanatok alatt használatra készek. Mi a helyzet magával a power bankkal? 18 W-os teljesítmény mellett 6-7 órát vesz igénybe a teljes feltöltése.

Csatlakoztasson több eszközt egyszerre
A készülék több aljzattal van felszerelve, aminek köszönhetően egyszerre több készüléket is csatlakoztathatunk hozzá. A termék 2x 18W-os USB kimeneti portot, 1x 18W Micro USB bemenetet és 1x 18/20W USB-C bemeneti/kimeneti portot kínál Mit jelent ez a gyakorlatban? Például a powerbank lehetővé teszi a tablet és 2 okostelefon egyidejű töltését – többé nem kell megvárnia az első készülék feltöltődését, mielőtt csatlakoztatná a következőt!

Ne aggódjon a biztonság miatt
A kiváló minőségű polimer-ion akkumulátor nemcsak gyors, hanem biztonságos töltést is garantál. A Baseus többek között védelmet nyújt túlfeszültség, túláram, túlterhelés és rövidzárlat ellen. A power bank NTC hőmérséklet-érzékelőkkel is fel van szerelve, amelyek megakadályozzák a túlmelegedést. A termék intelligensen felismeri a csatlakoztatott eszközöket, hozzáigazítja a töltési intenzitást és így megvédi azokat a sérülésektől.

Az Ön kényelmét szolgálja
Ha a power bankot tökéletes állapotban tartja, akkor a legkisebb probléma sem lesz. Tokját kellemes tapintás jellemzi, amely ellenáll az izzadságnak és az ujjlenyomatoknak - könnyen tisztán tarthatja. Ennek köszönhetően nyáron is kényelmesen használhatod a készüléket. A termék jól olvasható LED képernyővel van felszerelve, amely valós időben mutatja az akkumulátor aktuális töltöttségi szintjét.

Az álom útitárs
Szerezzen be egy megbízható áramforrást, amellyel szinte bárhová eljuthat. A Baseus power bank könnyű és kézreálló – szállításával nem lesz gond. Ezt a praktikus eszközt akár egy repülőgép fedélzetére is magával viheti – minden szükséges követelménynek megfelel. A Baseus lehetőséget ad arra, hogy kényelmesen töltse eszközeit, ahol csak szüksége van rájuk.

Sokféleképpen fogja használni
A power bankot nem csak a telefon töltésére kell használni! A Baseus készülék sokféle alkalmazásra alkalmas. Szeretnél egy kicsit lehűlni egy forró nyári napon? Csatlakoztassa hordozható ventilátorát, és élvezze a szellőt! Áramkimaradás van, a laptop lemerül, és be kell fejeznie egy fontos projektet? Power bank jön a mentő! Hosszú üzemideje és hordozható kialakítása biztosan megfelel az Ön elvárásainak.

leírás


Gyártó Baseus
A Bipow Digital Display Powerbank neve
PPDML-M02 modell
Méretek 68,8 x 153 x 29,5 mm
fehér szín
Akkumulátor típusú lítium polimer
Kapacitás 20 000 mAh / 3,7 V (74 Wh)
Energiahatékonyság 75%
Micro USB bemenet 5V/2A, 9V/2A
USB-C bemenet 5V/3A, 9V/2A
USB-C kimenet 5V/3A, 9V/2.22A, 12V/1.5A
USB1/USB2 kimenet 5V/3A, 9V/2A, 12V/1.5A
teljes kimeneti áram 5 V / 3 A max.



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.