A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Baseus iPad 10.2 2019/2020/2021 tok Brilliance BT 5.3 billentyűzettel

16 585,17 Ft /darab ár adó nélkül
Rendelés
Az ajánlat hamarosan lejár
Siessen, az ajánlat hamarosan lejár ma. Ne habozzon és ne mulassza el a lehetőséget!

Minimum rendelés
1 darab
Elérhető mennyiség
korlátok nélkül
Ország
Szlovákia
Termékcsoport
Új  
Márkák
iPad - Baseus - Finish - Only
SKU:
P40112602111-01
EAN:
6932172635510

Kapcsolatba lépni Hívás

Baseus iPad 10.2 2019/2020/2021 tok Brilliance BT 5.3 billentyűzettel - leírás

Fedezze fel az egyedülálló eleganciát és funkcionalitást egyben - a Baseus Brilliance billentyűzettokot iPadekhez tervezték. Tartós, PU bőrből készült, matt felületével és kivételes kényelmével vonzza a figyelmet. A mágneses rögzítés stabil támogatást nyújt, és az akkumulátor és a vezeték nélküli kapcsolat állapotjelzője mindig tájékoztatja Önt az eszköz állapotáról. Töltse fel a tokot az USB-C porton keresztül, és élvezze a megszakítás nélküli használatot akár 150 órán keresztül!
A Baseus Brilliance billentyűzettok legfontosabb előnyei iPadhez:

Kényelem és stílus egy karnyújtásnyira. Az elegáns PU bőrfelület és a tartós konstrukció könnyűvé, kényelmessé és stílusossá teszi a tokot.

Vezeték nélküli kényelem hosszú üzemidejű akkumulátorral. Akár 150 órányi használatot biztosít, és az USB-C portnak köszönhetően könnyen tölthető.

Intelligens energiatakarékos funkciókkal rendelkezik. Az automatikus alvó üzemmód 20 perc inaktivitás után bekapcsol - a készülék felébresztéséhez csak nyomjon meg egy gombot.

Zökkenőmentes kapcsolatot biztosít. A továbbfejlesztett Bluetooth 5.3 vezeték nélküli technológia stabil és gyors kapcsolatot garantál akár 10 méteres távolságból is.

Védi iPadjét . Az alumínium keret puha PU béléssel biztosítja a készülék védelmét és stabilitását.

Előírás:

Márka: Baseus

Modell: Brilliance sorozatú mágneses billentyűzettok

Bluetooth hatótávolság: akár 10 m

Kompatibilis táblagépmodellek: iPad 10,2'' 2021 (9. generációs) / iPad 10,2'' 2020 (8. generációs) / iPad 10,2'' 2019 (7. generációs)

Töltőport: USB-C

Töltési idő: 2 óra

Akkumulátor kapacitása: 300 mAh

Munkaidő: legfeljebb 150 óra

Anyaga: PU bőr, műanyag

Vastagság: 5.8 mm

Súly: 367 g

A készlet tartalma: Baseus Simple sorozatú kábel USB-C csatlakozóval

Mágneses rögzítés
Az erős mágnesek biztosítják az iPad stabil és biztonságos rögzítését, kiküszöbölve a táblagép véletlen kicsúszásának kockázatát. A mélyebb mágneses tartónak köszönhetően a tok még nagyobb stabilitást és támogatást nyújt használat közben.
Kiváló minőségű anyagok
A kiváló minőségű PU bőrből készült matt felület nemcsak elegánsnak tűnik, hanem kellemes tapintású és ellenáll a jeleknek és foltoknak. A tartós alumínium keret növeli a mindennapi ütésekkel és esésekkel szembeni ellenállást.
Vezeték nélküli teljesítmény
A modern Bluetooth 5.3 lapkakészlet garantálja a gyors és zökkenőmentes kapcsolatot késedelem nélkül, akár 10 méteres távolságig is. Az intuitív kijelzők információt nyújtanak az akkumulátor töltöttségéről és a kapcsolat állapotáról, így teljes mértékben kézben tarthatja készülékét.
Energiamegtakarítás
Az automatikus alvó üzemmód biztosítja, hogy a billentyűzet 20 perc inaktivitás után alvó állapotba lépjen, és egyetlen kattintással életre keltse a billentyűzetet. Ez a funkció garantálja az energiatakarékosságot és a hosszú akkumulátor-élettartamot.
Kompakt és könnyű
A tokot 5,8 mm-es kis vastagság és mindössze 367 g súly jellemzi, ami rendkívül hordozható és kényelmes szállítást tesz lehetővé. Tökéletes megoldás azok számára, akik értékelik a kompromisszumok nélküli mobilitást és eleganciát.


Fizetési módok

  • Átutalás

Szállítási módok

  • Belföldi szállítás
  • Nemzetközi szállítás

Egyéb nagykereskedelmi ajánlatok

Egyéb ajánlatok ebben a kategóriában

Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.