FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
25 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása

Laptopja vagy számítógépe nem rendelkezik elegendő porttal, amelyet mindennapi munkához vagy szórakozáshoz használhatna? Hiányoznak további fejlett szabványos aljzatok? Ha igen, a Baseus modul tökéletes az Ön számára. Az egyik eszköz számos további portot biztosít Önnek, amelyeket gond nélkül használhat. Ez arra készteti Önt, hogy felfedezze számítógépének új lehetőségeit.
Előírás:

Márka: Baseus
Típus: HUB
Anyag: ABS
Bemeneti áram: 5V / 2A
Dugó: USB Type-C
Kimeneti portok: 4x USB Type A 3.0
Kábelhossz: 1m

A legfontosabb jellemzők:

Magas színvonalú csatlakozók
Nagy adatátviteli sebesség
Szilárd kivitelezés
Kompakt méretek
Optimális kábelhossz

Nagy sokoldalúság
A Baseus modul a tökéletes megoldás egy olyan helyzetben, amikor hiányzik a megfelelő számú konkrét port. Maga a modul úgy van kialakítva, hogy kényelmesen használhassa az egyes aljzatokat, függetlenül attól, hogy egy másik eszköz már csatlakoztatva van-e az egyikhez.
Kényelmes használat
A Baseus legfontosabb paramétere, hogy nincs szükség további szoftverek telepítésére a készülékre. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a modult azonnal használhatja, miután eltávolította a csomagolásból és csatlakoztatta a megfelelő aljzatba.
Magas szintű biztonság
A Baseus modul ABS-ből készül. Ez azt jelenti, hogy nagyon ellenáll a különböző típusú mechanikai sérüléseknek. De ez még nem minden. A HUB számos további védelemmel is rendelkezik, amelyek megvédik a hozzá csatlakoztatott berendezéseket és eszközöket a váratlan helyzetektől, például rövidzárlattól, túlterheléstől vagy túlfeszültségtől. Ez garantálja, hogy még akkor is, ha elfelejti leválasztani, semmi rossz nem fog történni.



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.