FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
23 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása

Bemutatjuk Önnek a forradalmi Baseus RJ45 Cat internetkábelt. 7 db 10 Gbps 15 m - innovatív megoldás, amely új szintre emeli a kapcsolat minőségét. A legújabb technológiának és a szilárd felépítésnek köszönhetően kábelünk nemcsak a gyors adatátvitelt, hanem a megbízhatóságot és a tartósságot is garantálja. Ne várjon, hogy megtapasztalja a gyors internet erejét - rendelje meg most a Baseus kábelt, és fedezze fel a hálózat használatának új dimenzióját!
A Baseus RJ45 Cat kábel legfontosabb előnyei. 7 10 Gbps 15m :

10 Gbps adatátviteli sebesség: Kábelünk villámgyors, másodpercenként 10 gigabites adatátviteli sebességet tesz lehetővé, hihetetlen internetkapcsolati teljesítményt nyújtva.

Fonott hüvely: A robusztus fonott hüvely nemcsak növeli a kábel tartósságát, hanem megvédi a jelet az elektromágneses interferenciától, ami stabil kapcsolatot eredményez.

Kompakt méret: 15 m hosszúságával kábelünk tökéletes a különböző helyeken való használatra, biztosítva, hogy mindig hozzáférjen a nagy sebességű internethez a kábelek nagy része nélkül.

Univerzális megfelelés a Cat. 7: A kábel megfelel a 7. kategóriának, ami azt jelenti, hogy megfelel a legújabb ipari szabványoknak az optimális jelminőség biztosítása érdekében.

Adatátviteli sebesség 10Gbps
Felejtse el az adatátvitelre való hosszú várakozási időt. Baseus RJ45 macskánk. kábel. 7 db 10 Gbps sebességű 15m 10 gigabit/másodperces sebességet kínál, amely lehetővé teszi a fájlok azonnali letöltését, a kiváló minőségű videók streamelését és a zökkenőmentes internetezést késedelem nélkül.
Fonott borító
A szilárd fonott burkolatnak köszönhetően kábelünk nemcsak stílusosan néz ki, hanem védi a jelet az elektromágneses interferencia ellen is. Függetlenül attól, hogy otthon, az irodában vagy utazás közben használja az internetet, kábelünk stabil és megszakítás nélküli kapcsolatot tart fenn.
Kompakt méret
Fedezze fel a nagy sebességű internet kényelmét túlzott kábelek nélkül. 15 méteres kábelünk tökéletes bármilyen alkalmazáshoz, kompakt méretének köszönhetően pedig könnyen hordozható és tárolható.
Univerzális megfelelés a Cat. 7
Kábelünk megfelel a legújabb, 7. kategóriájú szabványoknak, ami garantálja az optimális jelminőséget. Győződjön meg róla, hogy olyan terméket használ, amely megfelel az összes iparági követelménynek, és a legjobb minőségű internetkapcsolatot biztosítja.



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.