FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
17 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása

A jármű belsejének tisztán tartása nem könnyű feladat, különösen akkor, ha gyakran használja a járművet. Különösen a dohányosoknak kényelmes és esztétikus hamutartóra van szükségük. Elvárásaiknak való megfelelés érdekében a Baseus márka olyan prémium modellt tervezett, amely fényűzőnek és stílusosnak tűnik. Ennek köszönhetően még egy ilyen praktikus elem is nemcsak tiszta, hanem mindenekelőtt elegáns lehet a jármű belsejében.
Kényelmes használat
Függetlenül attól, hogy a volán mögött ül, vagy csak utas, a biztonság és a vezetési kényelem számít. A Baseus autó hamutartójával egy kézzel pontosan lerázhatja a cigarettahamut. Kényelmesen használhatja egy kézzel nemcsak napközben, hanem éjszaka is, mert a hamutartó beépített LED-es világítással rendelkezik. A fedél felnyitásakor automatikusan kigyullad, pontosan jelezve, hogy hol kell elhelyezni a hulladékot egy sötét járműben.
Vegye át az irányítást az autó rendetlensége felett
A belőlük leeső cigarettacsikkek vagy hamu hatékonyan szennyezi a járművek belsejét. Nemcsak csúnyaak, hanem kellemetlen szagot is hagynak, és akár biztonsági veszélyt is jelenthetnek. Hacsak nem teszi őket egy külön hamutartóba. Az ürítés és a tisztítás ugyanolyan egyszerű. Egyszerűen vegye le a testet, csavarja le és húzza ki a tisztításhoz.
Kellemes mikroklíma
Az autóban való dohányzásnak dohányfüstben való utazást kell jelentenie? Nem, ha prémium Baseus hamutartója van. Szoros tömítőgyűrűt használ, amely megakadályozza a füst kifelé jutását. Az autó levegője megfelelően szellőztetett és mindig friss - a vezető és utasai jóléte érdekében.
Egyedi design
A Baseus tervezői gondoskodtak arról, hogy a termék kialakítása megfeleljen a funkcionalitásának. A tükröt imitáló galvanikus, fényérzékeny felület precízen készül. Ez a luxushoz kapcsolódik, amely tökéletesen illeszkedik a modern autók belső terébe. Ezenkívül égésgátló tulajdonságokkal rendelkezik. Elég mély és széles ahhoz, hogy cigarettacsikkeket és hamut helyezzen bele anélkül, hogy hulladékot szórna ki.



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.