FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
24 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása

A Baseus masszív gravitációs telefontartója olyan tartozék, amelyet az igényes vezetők értékelni fognak. A SUJS000012 modell továbbfejlesztett rögzítési rendszerrel rendelkezik a légkifúvó rácsban. Ennek köszönhetően könnyedén felszerelheti autójába, és az egész szerkezet sokkal stabilabb lesz, mint a standard rendszerű tartók esetében. Ez a telefontartó precíz, teljesen fém gravitációs mechanizmussal is rendelkezik. Tehát rendkívül tartós és nagyon könnyen használható. Mindössze annyit kell tennie, hogy a telefont a panelre helyezi, és a pofák automatikusan, optimális erővel beszorulnak, hatékonyan stabil helyzetben tartva a telefont.
Leírás:

Márka: Baseus
Modell: SUJS000012 Metal Age II
Anyaga: fém
Mechanizmus típusa: gravitáció
Rögzítési pont: levegőellátó rács
A telefon maximális szélessége: akár 86 mm
Bruttó méretek: 6,9 x 10,5 x 13,3 cm
Súly: 130 g
Szín: ezüst

Baseus Metal Age II gravitációs autótartó - a legfontosabb előnyök:

Egy kézzel is kezelheti - a fogantyú precíz gravitációs mechanizmussal rendelkezik. Nem kell mást tennie, mint a telefont a tartópanelre helyezni, és a pofák automatikusan megfeszülnek
Telefonja teljes biztonságban lesz vezetés közben – a markolatpofákat megfelelően profilozták. Ezenkívül gumibetétekkel is rendelkeznek, hogy megakadályozzák a telefon karcolódását és véletlen elcsúszását. Így gond nélkül leküzdheti a nehéz útvonalakat és az éles kanyarokat
Könnyedén beszerelheti a tartót autójába – a SUJS000012 modell az autó szellőzőnyílásába kerül. A funkcionális, továbbfejlesztett rögzítési rendszernek köszönhetően az egész folyamat nagyon sima és kényelmes, az egész szerkezet pedig a körülményektől függetlenül megőrzi stabilitását
Masszív tartozékot kap - a Baseus fogantyú kiváló minőségű fémből készült. Tehát strapabíró és rendkívül ellenálló a mechanikai sérülésekkel szemben, szerkezete pedig nem nyikorog, mint a költségvetési fogantyúk esetében. Minden bizonnyal hosszú ideig szolgálja Önt, teljesíti funkcióját

Az autós tartó a szellőzőnyíláshoz
A Baseus márkájú tartót nagyon egyszerű felszerelni. A speciálisan kialakított bilincsnek köszönhetően a legtöbb autóban használt szellőzőnyíláshoz illeszkedik. Ennek az összeszerelési módnak nagyon nagy előnye van. A telefon olyan helyen található, ahol nem vonja el a vezető figyelmét vezetés közben, és nem korlátozza a láthatóságot. A gyakorlatban az Ön kényelme és vezetési biztonsága jelentősen megnő.
Egy kézzel kezelhető autós telefon tartó
A SUJS000012 modell precíz gravitációs mechanizmussal rendelkezik. Úgy működik, hogy a tartópofák rászorulnak a panelre helyezett telefonra. Így nem kell semmilyen gombot, kapcsolót vagy a tápegységet használnia. ez a fogantyú egy kézzel is működtethető.
Baseus gravitációs tartó – telefonja biztonsága
A markolatpofák megfelelő profillal készültek, hogy biztosítsák a beléjük helyezett mobileszköz teljes védelmét. Sőt, belső felületük gumibetétekkel van ellátva. Nekik köszönhetően a tartóban lévő telefon nem karcolódik meg, és nem csúszik ki belőle még nehéz utakon, éles kanyarokban, vagy hirtelen fékezéskor sem.
Fém szerkezetű autós tartó
Ennek a modellnek minden kulcseleme, mint például a fogaskerekek és a vezetők, kiváló minőségű fémből készült. Az egész mechanizmus ezért tartós és nagyon szilárd. Így használhatja a fogantyút anélkül, hogy félne attól, hogy gyorsan megsérül. Ha ebbe a termékbe fektet be, sok évre működőképes tartozékot kap autójához.
Új - hatékonyabb szorítórendszer
A Metal Age II modell innovatív megoldást kínál egy továbbfejlesztett rögzítési rendszer formájában a szellőzőnyílásba. A hatékony bilinccsel ellátott fém kampó az egész szerkezetet stabillá teszi, függetlenül a vezetési módtól és az út minden körülményétől.



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.