FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
10 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Baseus autószerszám Super Mini felfújó gumiabroncs szivattyú 15sec gyors felfújás, 4

7 684,27 Ft /darab ár adó nélkül
Rendelés
Az ajánlat hamarosan lejár
Siessen, az ajánlat hamarosan lejár ma. Ne habozzon és ne mulassza el a lehetőséget!

Minimum rendelés
1 darab
Elérhető mennyiség
korlátok nélkül
Ország
Szlovákia
Termékcsoport
Új  
Márkák
Baseus - Only - Handy - outlet
SKU:
CRCQ000001
EAN:
6932172603175

Kapcsolatba lépni Hívás

Baseus autószerszám Super Mini felfújó gumiabroncs szivattyú 15sec gyors felfújás, 4 - leírás

A gumiabroncsnyomás valódi hatással van az Ön és a többi közlekedő biztonságára. Ellenőrizze őket, és szükség esetén töltse fel. Amint? Csináld magad: a kocsifelhajtón, a parkolóban vagy a garázsban. A kompakt és praktikus Baseus intelligens felfújó szivattyú segítségével. Ez egy olyan szivattyú, amellyel minden vezetőnek rendelkeznie kell! Mindössze 0,1 másodperc alatt ellenőrzi a gumiabroncsokat, és további 50 másodpercbe telik, amíg felfújják őket. Csak két egyszerű lépés kell! Kevesebb, mint egy perc alatt készen áll az útra, akár a helyi szupermarketbe vezet, akár álomnyaralásra indul a városon kívül.
Előírás

Maximális áramerősség: 10A
Folyamatos működés lehetősége 20 percig
Feszültség: 12V
Teljesítmény: 120W
Illeszkedők: autók, motorkerékpárok, kerékpárok, labdák
anyagok: ABS + PC
Autó opció maximális nyomása: 3.0 bar
Motorkerékpár opció maximális nyomás: 2.8 bar
Maximális nyomás a Bike opcióhoz: 50 PSI
Labda opció maximális nyomás: 9 PSI

Töltés az autóban
A szivattyú elindításához csak egy autós szivargyújtóra van szüksége - csatlakoztathatja a készüléket az aljzatához. Enélkül felkészítheti a munkára, például egy közúti megállás során. Ez nem csak kényelmes, hanem teljesen biztonságos is. Ez a modell biztosítékkal van ellátva, amely megvédi a túlterhelést és az áramkimaradásokat. A szivargyújtó kimenete is optimálisan védett.
Szilárd felépítés
Úgy gondoljuk, hogy az autó karbantartására és folyamatos működésének támogatására tervezett kütyüknek megbízhatónak kell lenniük, és ezért szilárdan kell készülniük. Ezért a szivattyú teljes egészében egy nagy teljesítményű fémmotorból áll, állandó mágnesekkel. A stabil szerkezetnek köszönhetően biztosítja a gyors inflációt a kívánt szintre.
A jövő eszköze
A Baseus szivattyúban használt megoldások alacsonyabb energiafogyasztást és kevesebb zajt garantálnak. Ezeknek a funkcióknak köszönhetően a közeljövőben képesek lesznek helyettesíteni az eddig használt hagyományos megoldásokat. Ez azért lehetséges, mert az innovatív kialakítást és a hatékony működést számos teszt megerősítette 50 000 ezer autón. A teszteket a világ 100 legnépszerűbb autómodelljén végezték.
Intuitív működés
Vannak olyan autókarbantartási tevékenységek, amelyeket Ön is elvégezhet. Vannak olyanok is, amelyek megkövetelik a műhely látogatását. A Baseus mini kompresszornak köszönhetően időt és pénzt takaríthat meg a gumiabroncsok levegőjének ellenőrzéséhez és felfújásához. Nem tudod, hogy meg tudod-e csinálni? Ezt az intuitív eszközt az amatőrök szem előtt tartásával hozták létre. Nem kell saját maga konfigurálnia, vagy a megfelelő értékek beállításán gondolkodnia. A szivattyú automatikusan beállítja és feltölti a gumiabroncsnyomást a felhasználó beavatkozása nélkül. A készülék működése közben a piros dióda kigyullad, a befejezett folyamatot a zöld fény jelzi.


Fizetési módok

  • Átutalás

Szállítási módok

  • Belföldi szállítás
  • Nemzetközi szállítás

Egyéb nagykereskedelmi ajánlatok

Egyéb ajánlatok ebben a kategóriában

Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.