FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
23 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása

Vezeték nélküli autós porszívó tartozékokkal
A kosz ellensége? Mint egy cápa a Jaws filmből, a Baseus porszívó igazi fenyegetés… a kosz számára. A nagy szívólyukkal, 4000 Pa szívóteljesítménnyel és 65 W-tal a Shark One gyorsan ápolja a hámlást, a hajat, a morzsákat és a cigarettacsikkeket. Nincs kegyelem.
Bárhol, ahol szeretnél? Alkalmazható az autón belül és kívül is, otthon is használható.
Vezeték nélküli kialakítás? Könnyű, vezeték nélküli és ingyenes. A 2400 mAh-s akkumulátorral a porszívó szinte határtalan tisztítási kényelmet kínál. Soha nem volt ilyen könnyű!
Többféle tisztítási mód? Az emberközpontúbb kiegészítőkkel a különféle tisztítási igényeket kielégíti. A csomag a porszívón kívül kefe szívófejet, közös szívófejet és meghosszabbított tömlőt tartalmaz.
Zajcsökkentés ? Az optimalizált kipufogórácsnak köszönhetően a porszívó hatékonyan csökkenti a zajt, csak egy kicsit hangosabb, mint a hétköznapi beltéri beszélgetéseknél.
Sebészeti acélból készült szűrő? Rozsdamentes acélötvözetből készült orvosi szintű szűrő. A szűrőszűrő károsodás nélkül többször is mosható vízzel. Tartós és hatékony.
Még a legsötétebb sarkokban is? A beépített könnyű szennyeződéseknek köszönhetően nincs hová bújnia. Még a legszűkebb és legsötétebb helyeken is.
Az akkumulátor ellenőrzés alatt? A porszívó működési ideje körülbelül 22 perc. De a tartozék hasznos akkumulátor-kijelzővel rendelkezik, amely bármikor meg tudja mondani az állapotát. Nem kell aggódnia a hirtelen áramhiány miatt.
Tedd a táskába és menj! ? Amikor minden tiszta és fényes, bepakolhatod a Shark One-t és az összes tartozékát a kényelmes kézitáskába. Könnyen szállítható, és minden elemet mindig egy helyen összegyűjthet.



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.