FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
23 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása

Blucher női espadrilles platform talp autentikus jutával és természetes espartóval, kézzel varrva, trópusi virágmintával, kék és fehér tónusú éjszakában. Exkluzív design limitált kiadás, amely illik a ruhádhoz, a városi vagy az ibizai strandhoz. Tökéletes farmerhez, szoknyához, nadrághoz vagy rövidnadrághoz. Kényelmes espadrilles kézzel készített képzett esparto kézművesek Spanyolországban.

Autentikus szandál, espadrilles blucher Women Esparto talpas platform vagy kiváló minőségű juta. Gyönyörű design, amelyet az indonéziai Bali szigetének leveles és buja trópusi növényzete ihletett. Környezetbarát tintával nyomtatott nyomat.

A juta espadrilles tökéletes, hogy kombinálható legyen a városi, vidéki vagy tengerparti megjelenésével. Tökéletesen illeszkedik bármilyen ruházathoz, farmerhez, nadrághoz, szoknyához vagy rövidnadrághoz, ruhához és még lazább szabáshoz.

Az Ön kényelme és ruházati városa, készítse el ezeket az espadrilles jutákat, tökéletes útitársakká ebben a nyári vakációban. Elegáns és időtlen dizájn, amelyet az indonéz Bali sziget buja vadonja ihletett. Ideális nyárra, tavaszra és ősszel, és ha elég szerencsés vagy ahhoz, hogy meleg helyen élj, egész évben viselheted őket.

A Bali szandálok sokoldalúak, szinte bármilyen megjelenéssel vagy trenddel kombinálhatók. Élvezze a csodálatos kerékpártúrákat a vidéken vagy a városban, és shimolja ezeket az autentikus természetes esparto espadrilles-eket.


Mellékletek
Fájl letöltése dorothy-mambo-mogambo-ss17-lookbook(4).pdf Fájl letöltése dorothy-mambo-mogambo-ss17(4).pdf


Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.