FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
15 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása

A Nutra Effects gránátalmával és E-vitaminnal hidratáló nappali krém intenzíven hidratálja, csökkenti a fáradtság jeleit és helyreállítja az egészséges ragyogást.

Használat: nappali krém színezése, alkalmas normál bőrre, fáradtság jeleivel
Hatás: az E-vitaminnal, valamint gránátalma és indiai sáfrány kivonatokkal ellátott formula kiegyenlíti a tónust, csökkenti a tökéletlenségeket és javítja a bőr szerkezetét, SPF 20-szal véd
Az eredmény: ragyogó arcszín egyenletes bőrszínnel
Javítsa bőrének állapotát, és tekerje bőrét szerető gondozásba. Hidratáló nappali krémünk javítja annak szerkezetét a növényi komplexeknek köszönhetően. A kozmetikum finoman színeződik, alkalmazkodva az egyes arcszínekhez, hogy elkerülje a maszkhatást. Az SPF 20 fényvédő krém tartalma megvédi bőrét a napfény negatív hatásaitól. Már a Nutra Effects hidratáló és színező nappali krém első használata után az arcbőröd egészségesebbnek tűnik, és a tónus kiegyenlítődik. 2 hét használat után szerkezete javul, csökkenti a tökéletlenségeket, és a bőr visszanyeri egészséges, természetes ragyogását.

Hogyan kell használni az Avon Day Cream-et?

Lapátoljon egy kis mennyiségű krémet az ujjaival, és óvatosan dörzsölje be az előzőleg megtisztított arcot és nyakat, sima mozdulatokkal alulról felfelé és kifelé. Használja reggel és a nap folyamán, 15 perccel a napsütés előtt.



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.