FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
10 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása

A Tracer MobiMirror FHD V2 Pro videorögzítővel még nagyobb biztonságban érzi majd magát az úton, mint korábban. A Tracer MobiMirror készülék nem csak gyönyörű útvonalak és kilátások rögzítésére lesz hasznos, hanem elsősorban bizonyítékként szolgál majd baleset vagy egyéb közúti baleset esetén. A nagy, 5 hüvelykes átlójú kijelző a kezelést is megkönnyíti.

• Kiváló minőségű Full HD kép.
• Két kamera: elülső és hátsó – megduplázza a felvételi területet, és több bizonyíték vezetés közbeni veszélyes esemény esetén.
• G-szenzor eseményérzékelő érzékelő.
• Könnyű beszerelés – kamera autótükör-fedő formájában.

Kiváló kép kiváló Full HD minőségben
A kamera egy balesetet, egy ütközést vagy egy másik közlekedő felelőtlen magatartását észleli. A Full HD nagyfelbontású minőségben pedig minden részlet jól látható, függetlenül a napszaktól és az időjárási viszonyoktól, így még jobb védelmet nyújt a tisztességtelen úthasználók ellen. A Tracer MobiMirror videomagnó az Ön személyes tanúja útközben.

parkolási segítség
A Tracer MobiMirror készülék tolatáskor is lehetővé teszi az autó hátuljának figyelését a rácsatolt tolatókamera segítségével, ami hasznos lehet például zárt helyen történő veszélyeztetett parkoláskor. A Tracer MobiMirror videórögzítő 170 fokos szélességben, míg a hátsó 120 fokos szélességben rögzíti a képet, így az autó előtt és mögött minden világos és jól látható.

Eseményészlelés funkció
A Tracer MobiMirror készülék vitathatatlan előnye a G-szenzor is, amely az út egyenetlenségei vagy balesetei okozta túlterhelésekre reagál. Az ilyen érzékelővel felszerelt videórögzítő megóvja a felvételt a törléstől veszélyes esemény esetén. Ráadásul a kép egy hurokban kerül rögzítésre a fényképezőgépben, így soha nem fog kifogyni a memóriakártyáról.

Gyors és egyszerű összeszerelés
A Tracer MobiMirror Video Recorder egy könnyen felszerelhető sapka, amely illeszkedik egy szabványos autótükörhöz. Ennek köszönhetően gyorsan és egyszerűen telepítheti a kamerát autójába. A kamera microSD memóriakártyára rögzít, és a videókat a népszerű H.264 kodekkel tömöríti. A Tracer MobiMirror FHD V2 Pro nélkülözhetetlen társ minden úton.



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.