FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
16 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Asztali pad egérhez, egérhez, billentyűzethez, csúszásgátló védőszőnyeghez

2 398,14 Ft /darab ár adó nélkül
Rendelés

Minimum rendelés
1 darab
Elérhető mennyiség
korlátok nélkül
Ország
Lengyelország
Termékcsoport
Új  
SKU:
72588
EAN:
5905601816744

Kapcsolatba lépni Hívás

Asztali pad egérhez, egérhez, billentyűzethez, csúszásgátló védőszőnyeghez - leírás

Csúszásmentes asztali szőnyeg egérhez és billentyűzethez Alogy Termékleírás + főbb jellemzők

Főbb jellemzők: Márka: Alogy Típus: Védőszőnyeg, Asztali pad Minta: Erdő - Erdő Anyag: neoprén + gumi Méretek: 80cm x 40cm x 0.3cm (Hossz x Szélesség x Vastagság) Súly: 561g Megerősített élek: A tartós szegély a széleken hosszú élettartamot garantál szakadások és lyukak nélkül Vízálló: A vízálló bevonat hatékonyan megakadályozza a kiömlött folyadékok véletlen károsodását Tartalmazza: Asztali szőnyeg
Fejlett kialakítás Az egérpad neoprénből készült, ami rugalmassá és puha tapintásúvá teszi. A neoprén kopásálló anyag is, amely tartóssá teszi a betétet és hosszan tartó kényelmet biztosít. Az egérpad alján egy gumiréteg található, amely hatékonyan tapad az asztal felületéhez, megakadályozva a véletlen eltolódást az egér intenzív használata során. A tányéralátét érdekes eleme a minta, amely erdő formáját ölti. Ez a kialakítás nemcsak esztétikai megjelenést kölcsönöz a padnak, hanem gyakorlati hatással is lehet, megnyugtatva a szemünket. *MEGJEGYZÉS! A minta elrendezése kissé eltérhet a képeken láthatótól.
Vízálló védelem Az egérpad nemcsak vonzó kiegészítő, hanem praktikus megoldás is, amely ötvözi a stílust és a funkcionalitást. Vízálló kialakítása hatékonyan védi az íróasztal felületét a kiömlött folyadékok által okozott esetleges károktól, lehetővé téve, hogy anélkül dolgozzon, hogy aggódnia kellene az asztallap tartóssága miatt. Ezenkívül a párna por- és izzadságálló, ami rendkívül egyszerűvé teszi a tisztítását. Ez azt jelenti, hogy az egérpad még intenzív használat közben is tökéletes állapotban marad, biztosítva a kényelmet az egér használata közben.
Megerősített élek A szőnyeg rendkívül szilárd a tartós, szépen varrott éleknek köszönhetően, amelyek hatékonyan megakadályozzák a deformálódást. Ez garantálja a hosszú távú használhatóságot, mivel az élek intenzív használat esetén is megőrzik a szőnyeg integritását. Ennek köszönhetően a felhasználó nemcsak esztétikai megjelenését, hanem a termék tartósságát is élvezheti, amely még nehéz körülmények között sem deformálódik.
Csúszásmentes gumi talp Az egérpad alja csúszásmentes gumiból készült, és garantálja a stabilitást és a biztonságos fogást. Ennek a funkciónak köszönhetően az egérpad hatékonyan megakadályozza a véletlen csúszást az asztal felületén, ami viszont sima és pontos egérmozgásokat eredményez. Ez a megoldás nemcsak a felhasználói élményt javítja, hanem növeli a munka hatékonyságát is, különösen a pontosságot igénylő feladatok esetében.
A szőnyeg sima felülete lehetővé teszi az egér gyors és pontos mozgatását, javítva a munka hatékonyságát és a használat kényelmét. Minimalizálja a légellenállást, ami különösen hasznos a pontosságot igénylő feladatoknál, például grafikai munkáknál vagy játékoknál. Ezenkívül az egér tartósságára gyakorolt kedvező hatás azt jelenti, hogy a felhasználó hosszabb ideig szabadon és egyszerűen kezelheti az egeret. Kompatibilis lézeres és optikai egerekkel.
Otthonra és munkára Az egérpad időtlen dizájnnal rendelkezik, így tökéletes kiegészítője mind otthoni munkaállomásának, mind játékzónájának. Univerzális kialakítása megkönnyíti a különböző belső elrendezésekbe való illeszkedést. Visszafogott színeinek és optimális méretének köszönhetően a tányéralátét tökéletesen illeszkedik bármilyen környezetbe, függetlenül attól, hogy otthon vagy az irodában tartózkodik. Ez egy praktikus és esztétikus megoldás, amely könnyen alkalmazkodik a különböző életmódokhoz és környezetekhez.
Méretek és súly Az asztali pad lenyűgöző méretekkel rendelkezik, 80 cm hosszú és 40 cm...


Fizetési módok

  • Átutalás
  • Készpénz
  • Online fizetés
  • PayPal
  • VISA
  • MasterCard

Szállítási módok

  • Belföldi szállítás
  • Nemzetközi szállítás

Egyéb nagykereskedelmi ajánlatok

Egyéb ajánlatok ebben a kategóriában

Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.