WELCOME SUMMER
-35%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása

Apple iPhone 6s 64GB + új mágneses gyorstöltő kábel és új adapter iPhone-hoz és új hálózati csatlakozó, valamint új flip flop fedél.
Az Apple iPhone 6s 64GB űrszürke színben 12 megapixeles kamerájával és Touch ID ujjlenyomat-érzékelőjével győz meg.
Mit kínál az iPhone 6s?
Az Apple iPhone 6s 64GB 4.7 hüvelykes Retina HD kijelzőt kínál 3D Touch funkcióval. A fényképezőgép fókuszpixelekkel és valódi tónusú vakuval rendelkezik, és lehetővé teszi élő fényképek készítését: A tényleges kép rögzítése előtti és utáni 1,5 másodperc is rögzítésre kerül. Az előlapon a készülék 5 megapixeles FaceTime HD kamerával van felszerelve, amely szelfikhez is tökéletes. Az akár 300 Mbit/s LTE és a WLAN gyors szörfözést tesz lehetővé az interneten. A dizájnt a folyamatos unibody megjelenés jellemzi.
Miért éri meg még mindig az iPhone 6s?
Az iPhone 6s az Apple kilencedik generációs okostelefonja, és először 2015 szeptemberében volt elérhető. Azóta az amerikai gyártó számos más utódmodellt is kiadott. Az Apple iPhone 6s megvásárlása még mindig érdemes: A készülék alacsony árával pontszámot ér el, és továbbra is támogatja az összes új iOS-frissítést. Ennek eredményeként iPhone-ja mindig a legújabb operációs rendszerrel rendelkezik, és az összes szokásos funkciót kínálja. Ami különleges a 6-osokban, az a mérete: ez a legkompaktabb iPhone a piacon.
Kinek alkalmas a 6-os?
Az Apple iPhone 6s valódi ajánlás minden Apple rajongó számára, aki olcsó eszközt szeretne. Fizessen kevesebbet iPhone-jáért anélkül, hogy kompromisszumot kötne a minőség és a funkciók terén. Az ujjlenyomat-érzékelő, a két díjnyertes kamera és a 64 bites asztali architektúrával rendelkező A9 chip teszi az iPhone 6-ot egy sokoldalú, szilárd okostelefonná a mindennapi használatra. Egy másik plusz pont a kényelmes és intuitív kezelés, amely még az új felhasználók számára is megkönnyíti.
A készülék A állapotban van / olyan jó, mint az új, de garancia nélkül értékesítik.
Minden működő eszköz akkumulátora 70-100% -ban fel van töltve
A készüléket az iTunes alkalmazással tesztelték.
Simlock nélkül így ingyenes minden hálózat számára.
Az árukat bármilyen garancia kizárásával, átalakításcsökkentés vagy visszaküldés nélkül értékesítik.



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.