FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
23 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Alumínium fólia szalag Önálló tetőfedő vízálló szigetelőszalag

5 998,03 Ft /darab ár adó nélkül
Tárgyalandó

Állapot
Az ajánlat már nem elérhető
Minimum rendelés
1 darab
Elérhető mennyiség
15 darab
Ország
Ausztrália
Termékcsoport
Új  
SKU:
PS-15025BT
Utolsó aktualizálás
9 hónapja

Jelenlegi ajánlatok ebben a kategóriában
Ajánlat leírása

JELLEMZŐK
> Márka: Prime Solutions
> Tartósra épített
> Kiváló minőségű anyag
> Könnyű tapadás
> Jó szakadásállóság
> Hibátlan kivitel

MŰSZAKI ADATOK
> Ragasztó: akril
> Anyaga: alumínium fólia + ragasztó + papír
> Ragasztó típusa: Vízzel aktivált, melegen olvadó
>Jellemző: Vízálló
>Ragasztó oldal: Egyoldalas
>Hőmérséklet: -40 ~ +120 °C
>Elérhető méretek: 75mmx35m, 96mmx25m, 150mmx25m

A CSOMAG TARTALMAZZA
Megrendelés szerint

A TERMÉKRŐL
Hagyja abba a piszkos, megbízhatatlan és nehézkes ragasztószalaggal való küzdelmet. A Prime Solutions alumínium fóliaszalag az új, modern alternatíva otthoni és professzionális használatra. Alumíniumfólia szalagunk erősebb, mint a ragasztószalag, könnyebben használható és megbízhatóbb minden ragasztási igényhez. Szinte bármire használható – a dobozok lezárásától a poszterek rögzítésén át a készülékcsövek rögzítéséig. Tökéletes olyan menet közbeni projektekhez, amelyek gyors javítást igényelnek.

>A Prime Solutions alufólia szalag egy könnyű, könnyen használható alufólia szalag, amely csak vágható és téphető. Ez biztosítja a legjobb ár-érték arányt, mivel könnyen újrafelhasználható több projektben, ahelyett, hogy sokat költene egyszer használatos szalagokra. Nem okoz kárt semmilyen felületen, ugyanakkor hatékonyan tapad önmagához vagy környezetéhez.

>Alumínium fólia szalagokat használnak üvegszálas és alumínium hátlappal ellátott légcsatorna lapok varratjaira és illesztéseire. Gumi alapú nyomásérzékeny ragasztóval bevonva kiváló párazárást biztosítanak és alkalmazkodnak a szabálytalan felületekhez. A hőszigetelés árnyékolására és fedésére alumínium fólia szalag használható. Ráadásul használatra kész.
>Tekerje körbe a szigetelést minden csatorna köré úgy, hogy a párazáró hátlap kifelé nézzen. Óvatosan zárja le az összes varratot a fóliaszalaggal. Folytassa az egyes csatornák hosszában, ügyelve arra, hogy minden szigetelőtekercs biztonságosan fel legyen ragasztva a szomszédos szigetelőszalagra.
>Az alumínium fólia szalagok polimer bevonatúak, és tökéletesek az elektromos kábelek bevonására. A szalagok használhatók műszerek, szigetelőkábelek és bármilyen más hőmérsékletre érzékeny elektromos anyag becsomagolására is.
>A Prime Solutions alumíniumfólia szalag tartós, tartós és megbízható termék, amely nem válik le és nem szakad el. A piacon kapható többi szalaggal ellentétben ez a szalag nem hagy maga után maradványokat, és ragacsos maradványok hátrahagyása nélkül eltávolítható. A szalag jó választás, ha le kell zárni és védeni kell.
>Az alumíniumfólia szalag fényvisszaverő réteget képez az érzékeny és kényes felületeken, megvédve azokat a magas hőmérséklettől, ultraibolya és infravörös fénytől, valamint nedvességtől és bizonyos vegyi anyagoktól. A szintetikus gumi öntapadó hátlap nem reaktív, így bármilyen felületre felhordható.

MEGJEGYZÉS: Ezt a tételt Ausztráliából az Ausztrália-szerte expressz kézbesítési szolgáltatással szállítjuk. **A logisztikai/futárszolgálat normál működése során (kivéve az esetleges fennakadásokat vagy torlódásokat) a szállítási idő körülbelül 3-6 munkanap a nagyobb városokban, városokban és városi településeken. A vidéki címeknél további néhány munkanapos késés léphet fel.



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.