FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
22 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása

Alogy Camshield állványgyűrűs pénztárca tok termékleírás + Főbb jellemzők

Kiemelt termékek: Márka: Alogy Modell: Camshield Stand gyűrűs pénztárca Dedikált címzett: Apple iPhone 14 Pro Objektívek kompatibilitása: Legfeljebb (szélesség/hosszúság/átlós) méretű lencsék: 68 x 145 x 153 mm Anyag: Polikarbonát + TPU Gombok: Aktív védelem Felépítés: Hibrid - kétrészes Védőél: védi a kijelzőt és a kamerát Az eredeti csomagolásba csomagolva, közvetlenül a gyártótól Fedezze fel belső környezettudatosságát kis Eco Small csomagolásunkkal Csomag Magas szintű védelmet nyújt a páncélozott kialakítás Csúszó csúszka védőburkolat a kamerához Ujjtartó 360°-os gyűrű Mágneses gyűrű mágneses tartókhoz Állvány funkció Dedikált, rejtett hely a kártyák számára A tok elnyeli az ütközés energiáját esés közben
Kiváló minőségű Az eredeti Alogy Stand Ring Armor Wallet tok egy kiváló minőségű páncélozott tok, amely nehéz helyzetekben jól működik. Kemény polikarbonátból és rugalmas és nagyon tartós poliuretánból (TPU) készül, amely a legnehezebb helyzetekben is felelős a készülék biztonságáért. A tok szerkezetét oly módon őrizték meg, hogy az ujjlenyomatok már nem jelentenek problémát. Speciális ujjvédő réteg!
Funkcionális tok és gyűrű A tok speciális fedéllel rendelkezik a hátsó kamera számára a még nagyobb biztonság érdekében. Csak csúsztassa el a lemezt, és élvezze a teljes védelmet - fedje fel a kamerát, amikor szüksége van rá. A tok gyűrűvel van felszerelve, amely tökéletes a telefon vízszintes helyzetbe helyezéséhez. Nézze kedvenc sorozatát még kényelmesebb helyzetben!
Dedikált kártyanyílás: A speciálisan kialakított gyűrűs lemez eltávolítható. A másik oldalon van egy dedikált hely a kártyák számára. Érezze magát biztonságban az Alogy márkával! A tok ingyenes hozzáférést biztosít az összes gombhoz, porthoz, hangszóróhoz és kamerához, miközben megőrzi a teljes funkcionalitást.
A tok beépített, funkcionális gyűrű alakú fogantyúval gazdagodott, amely 360 fokban elforgatható. A gyűrű ujjakasztóként használható a biztonságos fogás érdekében. A középső részen van egy fémlemez, amely kompatibilis az összes mágneses tartóval . Megjegyzés! - A tok használata megakadályozza a készülék induktív töltését. A fém fogantyú megakadályozza a vezeték nélküli töltők használatát.
Élvezze a kényelmi szolgáltatások teljes skáláját A kivehető kártyalemez ideális kiegészítő állványként. Húzza ki a lemezt, és helyezze el telefonját a kívánt módon! 2 függőleges pozíció lehetővé teszi a közösségi média böngészését vagy a TikTok nézését. A főzés a konyhában még soha nem volt ilyen egyszerű. Többé nem kell bepiszkítania a telefonját, és megállás nélkül nyúlnia érte, hogy ellenőrizze a receptet! Tegye még kielégítőbbé a konyhai forradalmakat.
A burkolat védőéllel van ellátva, amely kissé kinyúlik a kijelző és a kamera széle fölé, védve őket a sérülésektől és a szennyeződésektől. Az Alogy Camshield állványgyűrűs pénztárca elnyeli az ütés energiáját váratlan leejtések esetén, és megvédi a telefon legérzékenyebb elemeit.
Eco kis csomag Termékeink csomagolását úgy terveztük meg, hogy helyet takarítsunk meg! Fedezze fel a környezettel kapcsolatos aggodalmait. Válasszon kis csomagokat!



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.