FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
11 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása

Alogy bőrszíj termékleírás + kiemelések

Kiemelt termékek: Márka: Alogy Modell: Leather Strap Band Dedikált erre: Apple Watch 1/2/3/4/5/6/7/8/SE/Ultra Alkalmas tokokhoz: 42/44/45/49 mm Anyaga: műbőr + rozsdamentes acél Hosszabb szíj hossza: 124 mm Rövidebb szíj hossza: 89 mm Szíj szélessége: 20 mm Egyéni igényeknek megfelelően állítható (8 lehetőség) Precíziós gyártás Könnyen összeszerelhető és szétszerelhető Innovatív és elegáns kialakítás Könnyű és kellemes tapintású
Kiváló minőségű *FIGYELEM! Az Alogy bőrszíj tökéletesen illeszkedik az Apple Watch 1/2/3/4/5/6/7/8 / SE / ULTRA (42/44/45/49mm) órához. A bőrszíj rendkívül elegáns és nagyon stílusos termék, amely kiváló minőségű ökológiai bőrből készül. Az óra elemei rozsdamentes acélból készülnek, garantálva a biztonságos kapcsot.
Kényelmes használat A szíj finoman tapad a csuklóhoz, így a készülék mindennapi használata tiszta élvezet. A szíj az Ön igényeinek megfelelően állítható (8 lehetőség)
Elegáns Elegáns kivitelével és a részletekre való odafigyelésével az óra nemcsak a sportos életmód kiegészítője lesz, hanem a barátokkal való elegáns találkozók során is megtalálja a helyét.



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.