FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
17 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

A SZERVEZET TERMÉSZETES TEJÉNEK TÁPLÁLÁSA

1 736,49 Ft /darab ár adó nélkül

Állapot
Az ajánlat már nem elérhető
Minimum rendelés
1 készlet
Elérhető mennyiség
korlátok nélkül
Ország
Oroszország
Termékcsoport
Új  
SKU:
MOL(2)-SIB
Utolsó aktualizálás
8 hónapja

Jelenlegi ajánlatok ebben a kategóriában
Ajánlat leírása

A SZERVEZET TERMÉSZETES TEJÉNEK TÁPLÁLÁSA

A testtej a tejszín analógja, ugyanazokkal a tulajdonságokkal rendelkezik, folyékonyabb szerkezetű. A krémekkel ellentétben a tejben lévő kevesebb zsír táplálja, hidratálja a bőrt és vékony réteget hasít a pórusok eltömődése nélkül. Könnyű és finom szerkezettel a krém könnyen felvihető a bőrre, gyorsan felszívódik és nem hagy ragacsos réteget. A test minden jellemzője miatt a tejet gyakran használják nyáron és reggel, mert nem kell várni, amíg felszívódik.

INCI: Aqua, Flores Centaureae cyanus víz, Rosa gallica L. víz, Pinus silvestris víz, Salvia officinalis víz, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) levélgél, Gliceril citrát, Laktát, Linoleát, Oleát, Glicerin, Búzafehérje, Nátrium-laktát, Ribes Nigrum (fekete ribizli) magolaj, Prunus armeniaca magolaj, Vitis vinifera olaj, Xantan gumi, Jasminum grandiflorum illóolaj, Lippia Citriodora levél illóolaj, Palmarosa illóolaj, tokoferil-acetát, allantoin, Сеntaurea cyanus kivonat, Betula kivonat, édesgyökér kivonat, Tussilago farfara kivonat, Rosa cinnamomea kivonat, Citrus limon kivonat, Rubur idaeus kivonat, Rubus chamaemorus kivonat, Amaranthus cruentus kivonat, Benzil-alkohol, kálium-szorbát.

Az olajokon és kivonatokon alapuló fiatalító testápoló valóban varázslatos hatással van a bőrre, hidratálja, frissíti és puhítja. A tej helyreállítja az epidermiszt a környezetre gyakorolt agresszív hatások után, gyulladáscsökkentő, lágyító, allergiaellenes és sebgyógyító hatású. Az Aloe Vera gél felfrissíti és megnyugtatja az irritált bőrt, mélyen behatol a bőrbe, ezáltal sejtregenerációt eredményez. A búzafehérje hasonló fehérjeösszetételű a bőrhöz, segít édesíteni a mikroreliefet. Biztosítja a bőr aktív táplálkozását, megszünteti a hámlást. A feketeribizliolaj helyreállítja a bőr barrier funkcióját, hatékonyan szállítja a nedvességet a legmélyebb rétegekbe, és ott tartja őket, kiküszöbölve a hámlást. A sárgabarackmagolaj javítja a vérkeringést és serkenti a kollagéntermelést. A jázmin és palmarosa illóolajok hidratálják és táplálják a bőrt, és hozzájárulnak a sejtek gyors regenerálódásához. Az E-vitamin megakadályozza a bőr öregedését, növeli rugalmasságát, normalizálja a lipid egyensúlyt. A málna és az eperfa kivonatai lassítják a bőr öregedési folyamatát, tovább védik az ultraibolya sugárzás negatív hatásaitól.

ALKALMAZÁSI MÓDSZER:
Külső használatra. Vigyen fel kis mennyiségű tejet a tiszta, száraz bőrre körkörös mozdulatokkal, egyenletesen elosztva egy vékony réteget.

TÁROLÁSI FELTÉTELEK:
Tárolja +5 és +25 g közötti hőmérsékleten.

KISZERELÉS: 200 ml

ÉLET: 1 év, 3 hónap. Felbontás után



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.