FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
18 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása

AKCIÓS ÁR CSAK 299 EURO-TÓL RAKLAPÁNKÉNT csak 2022.03.14-2022.03.20-ig érvényes !!!

Most ismét felpörgetjük a hőséget a visszatérő vadászok fináléjára tett ajánlatainkkal! Szeretnénk, ha mindenkinek lehetősége lenne nagyszerű vegyes raklapokhoz jutni.


Rendeljen most közvetlenül a WhatsApp-on keresztül.

Egyedi, különleges terméket kínálunk Önnek!

20 Euro raklap van, vegyesen A és B árukkal

Raklapjaink márkás árukat is tartalmazhatnak, mint például a Ritzenhoff & Breker / Schott Zwiesel és más márkák.

Vegye figyelembe vasáruboltjainkat/csináld magad raklapjainkat is, amelyeket itt a Maradékok alatt kínálunk, amelyek a Villeroy & Boch - Gardena - Bestway és mások termékeit is tartalmazzák.

Az áru visszaküldésből származik, de nem volt használva. Ezek visszaküldések a nem leesett, nem sérült áru miatt. Olyan raktári visszaküldésekről is szó lehet, amelyek csak a szállító raktárban és/vagy FBA raktárban voltak, és amelyek tárolási idejét túllépték. Ezek nem feltétlenül Amazon visszatér!

A raklapok a következő termékcsoportok tételeit tartalmazhatják:
Dekoráció - háztartás - játékok - írószerek - terített asztal - hobbi és műhely (pontos felsorolás nem lehetséges, de a raklapok rendkívül olcsók)

Kifejezetten felhívjuk a figyelmet arra, hogy a visszaküldések nem feltétlenül az Amazon vásárlóitól származnak, előfordulhatnak olyan áruk is, amelyeket az Amazonnál tároltak és a tárolási idő túllépése miatt küldenek vissza, ezek logikusan szintén Amazon visszaküldések az Amazon diszpécserraktárából!!! A raklapok nem csak Amazon visszaküldésből állnak, hanem a leírtak szerint kevert megmaradt raklappaletták. Ezeknek a raklapoknak az ára azonban egyértelműen verhetetlen!

Más árut keres?

Például vannak játék kültéri raklapjaink vegyes elektromos gyermekjárművekkel - Egy termék raklaponként legalább 10 gyermekjárművet tartalmaz, raklaponként mindössze 999 euróért. Nézze meg az interneten, hogy körülbelül mennyibe kerülnek a gyermekek elektromos autói!

A képek egy-egy raklapunk példái, mindegyik raklap másképp néz ki és másképp van csomagolva! Nem garantáljuk, hogy pontosan 1:1 arányban szerepelnek a feltüntetett tételek. A képek kifejezetten mintaképként szolgálnak a raklapok megjelenéséhez.

Vegyes raklapjaink is vannak az alábbi kategóriákból: Háztartási elektromos készülékek - barkács / vasáru / kert - játékok és hobbi!

Ha felkeltettük érdeklődését, kérjük, küldjön nekünk megkeresést.

Az áru Hamburgban található - az áru a szállítmányozási raktárunkban van szállítmányozó cégünknél, amely a szállítást is ellátja helyettünk.



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.