FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
18 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása

Hogyan működik?

A Goldie egy testolaj, amely gyors és intenzívebb barnulást biztosít. UV-sugarakkal működik, ami azt jelenti, hogy használhatja napozás közben vagy szoláriumban. A gazdag természetes összetevőknek köszönhetően bőre puha, sima és ápolt lesz, és kellemes illata is lesz.
És ami a legjobb - a bőröd ragyogni fog! Cserzett teste fényesebb lesz, mint valaha!
Hogyan használjuk az olajat?
Használat előtt rázza fel! Vigye fel a kívánt testrészekre napozás vagy szolárium használata előtt. A Goldie az arcra is alkalmazható.
De ne feledje - a Goldie nem tartalmaz UV-védelmet. Napozás előtt használjon további fényvédőt.
Milyen összetevőket tartalmaz az olaj?
Az olaj 100% vegán és nem tartalmaz szilikont! Teljesen természetes összetevőket kutattunk, amelyeket ősidők óta ismerünk, és amelyekről tudjuk, hogy segítenek gyorsabban barnulni. És így jött létre a Goldie olaj! A Goldie olajat a legjobb olajokkal tervezték: olívaolaj, paraffinolaj, napraforgóolaj, szójaolaj, búzacsíraolaj. Az olajok kombinációja béta-karotinnal és sárgarépa-kivonattal együtt gyorsabb, hatékonyabb és tartósabb eredményeket biztosít. Ezenkívül az E- és C-vitamin gondoskodik a bőrről napozás közben és után!
Termékeinket állatokon nem tesztelték!
Lásd összetevők ↓
Izopropil-mirisztát, Paraffinum Liquidum, kapril/kapril-triglicerid, Olea Europaea gyümölcsolaj, Helianthus Annuus magolaj, béta-karotin, Daucus Carota Sativa sárgarépagyökér kivonat, Glicin szójaolaj, tokoferol, Propicol Glicitrat, Jubilin Regia citromsav, tokoferil-acetát, parfüm, Triticum Vulgare csíraolaj, csillám, propilparabén, benzil-benzoát, limonén, linalool, CI 12010, CI 77891, CI 77491.

Termék méret: 150 ml


Mellékletek
Fájl letöltése bodybite(3).pdf


Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.