FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
25 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása

Cégünk egyedülálló lehetőséget kínál Önnek márkás ruházat nagykereskedelmére! Közvetlenül a gyártóval dolgozunk, és közvetítők nélkül kínálunk ruházatot Európából. Minden ruhadarab egyedi kialakítású, kiváló minőségű anyagokból készül, és egyedi csomagolásban érkezik, vonalkóddal, hogy ellenőrizze a hitelességet a márka hivatalos weboldalán.
Garantáljuk a legjobb minőséget megfizethető áron! Amikor tőlünk vásárol, egyedülálló lehetőséget kap arra, hogy bővítse vállalkozását és megfeleljen ügyfelei igényeinek. Kiválaszthatja a felsők, nadrágok és fehérneműk keverékét, ahogy tetszik. Minden tétel körülbelül 80% női ruházatot és 20% férfi ruházatot tartalmaz. A felsők, nadrágok és fehérneműk aránya az ügyfél preferenciájától függően változhat, de a nadrág nem lehet több, mint a felsők. Termékeink stílus, minőség és kényelem!
Tegye meg a helyes választást, és váljon a stílusos és kiváló minőségű bonprix ruházat büszke tulajdonosává! Vegye fel velünk a kapcsolatot most, és megtaláljuk az Ön számára legjobb lehetőséget!



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.