FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
16 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása

Olyan NFC-matricát keres, amely képes megnyitni az URL- és videohivatkozásokat, elindítani a navigációt a célcímhez, tárolni bizonyos adatokat, vagy akár más NFC-tevékenységet is kiváltani?

A vékony, átlátszó, NTAG213 chippel ellátott NFC-matricák az NFC-matricák egyik legnépszerűbb típusa, és papíron, műanyagon, üvegen, fán vagy más nemfémes alapon használhatók.

Használhatók marketing célokra, termékazonosításra vagy személyes használatra különféle ingyenes NFC alkalmazásokkal mobiltelefonokhoz.

Ezek az NFC matricák nagyon vékonyak és 25 mm átmérőjűek, ami gyors és megbízható működést biztosít.

A beágyazott NFC chip a jól ismert NXP chip NTAG213, amely 13, 56 MHz frekvencián működik és az ISO 14443 protokoll szerint működik. 7 bájt hosszú egyedi azonosítószámot (UID) és 144 bájtos memóriát tartalmaz.

Az NFC chip kódolása meglehetősen egyszerű, és elvégezhető ingyenes NFC-alkalmazásokkal NFC telefonokhoz vagy ACR1252U kódolóval és asztali szoftverrel.

Vásárolhat fehér, nem programozott NFC matricákat raktárról, vagy küldjön nekünk érdeklődést nyomtatott NFC matricákról cége logójával, promóciós tartalmával, azonosító számával stb.

Ha nagy mennyiségű kódolt NFC chipre van szüksége, könnyebb elvégezni a chipkódolást a gyártási folyamat során.

Az NFC-matricákat széles körben használják promóciós célokra, termékazonosításra és személyes használatra.

NFC matricák promóciós célokra

Ha NFC-matricákat illeszt be a poszter mögé, interaktívvá teszik. Amikor a felhasználó beolvassa a poszter egy bizonyos részét, a matrica megnyitja a programozott URL-címet a felhasználói telefonon, és a felhasználó további prezentációs tartalmakhoz férhet hozzá a telefonján.

Több NFC-matricát is elhelyezhet ugyanazon a poszteren, és a poszter különböző részei különböző műveleteket indítanak el. Ezek a területek elmagyarázhatók és megjelölhetők a poszter nyomtatott oldalán egy cselekvésre ösztönző szöveggel, például: "Koppintson ide a videó bemutatásához", "Szkennelés ide a termék megrendeléséhez", "Címke beolvasása a műszaki részletekért" stb.

Egy ilyen interaktív poszterrel:

- vezesse az ügyfelet a YouTube-hoz vagy más videó prezentációkhoz,
- navigáció indítása a címére,
- nyisson meg egy URL-linket további promóciós tartalommal
- a termékadatok szöveges megjelenítése az ügyfél mobiltelefonján (termékazonosító, vásárlás dátuma, garancia stb.)
- nyisson meg egy mobilalkalmazást vagy letöltési linket a Google Playre vagy egy másik App Store-ra
- automatikusan tárcsázzon egy telefonszámot, vagy nyisson meg egy előre megírt SMS-t
- jelentse a helyet (szélesség és hosszúság)
- nyisson meg egy Utcaképet bizonyos koordinátákon
- Adja hozzá elérhetőségeit ügyfele telefonjához
- Wi-Fi hálózat vagy Bluetooth-kapcsolat konfigurálása
- adjon hozzá egy közösségi hálózati linket
- termék keresése egy adott platformon (Amazon, AOL, Baidu, eBay, Google, IMDb, Wikipédia, YouTube stb.)
- adjon hozzá egy Bitcoin címet adományokhoz vagy egyéb kifizetésekhez
- vagy csak használjon chipazonosítót néhány testreszabott művelet elindításához.

Ezek szabványos NFC-funkciók, és aktiválásuk elég egyszerű vizsgálat. A felhasználói telefonokon nincs szükség speciális NFC szoftverre.

A leggyakoribb funkciók, mint például egy URL megnyitása, egy szám tárcsázása stb., Még olyan platformokon is jól működnek, mint az Android és az iPhone. Egyes funkciók, például a navigáció egy adott Android-alkalmazáshoz kapcsolódhatnak, és nem ugyanúgy működnek iPhone-on. A gyártók közötti parancsok egységesítése még folyamatban van és fejlődik.

A programozott chip jelszóval zárolható, és a chipet más jogosulatlan felhasználók nem tudják előre programozni. Ezeknek a chipeknek az adatmegőrzési ideje 10 év.

NFC matricák a termék azonosításához

Az NFC-matricákat gyakran használják a termék azonosítására. Alkalmasak nemfémes anyagokból készült termékeken való használatra, elég nagyok ahhoz, hogy NFC matricákat hordozzanak, és sokkal többe kerülnek, mint egy matrica.

Mivel az NFC chipek legfeljebb 5 cm-es közelségi tartományban működnek, a matricát megfelelően be kell ágyazni a termékbe.

Az NTAG213 chip egy 7 bájt hosszú egyedi azonosítószámot tartalmaz, amely termékazonosító számként használható, és 144 bájtos memóriával rendelkezik, amely lehetővé teszi 136 karakternyi adat tárolását, például:

"Azonosító: FRE123456789DE; Prod_Date:2021.3.12.; Lot_No.:SI234543FT988G; Key_Parameters:15-A3-45-23-FE-67-54; Service_Date:2021.9.12.; Állapot: OK"

Amikor egyéni adatokat ír egy NFC chipre, használhat egyéni kulcsot, és a tartalom rejtve marad a jogosulatlan felhasználók elől.

Az NFC chipek a sporteszközök tulajdonjogának igazolására is használhatók. A gyártó azonosító chipet használhat gyártási célokra és termékkövetésre, a felhasználó tárolhatja és zárolhatja a tulajdonjogi adatokat, például:

"Ez a szörf John Deep, 2803 Pike Street, San Diego, California, 92123, USA. Ha megtalálta, hívja a +1 858-597-5073 telefonszámot"

A chipazonosító mindig könnyen olvasható számos NFC-alkalmazással, és látható a nyilvánosság számára. Az azonosítót általában azonosítóként használják, amely összeköti a terméket


Mellékletek
Fájl letöltése technical-specification-for-ntag213-chip.pdf


Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.